Blog

Lees en kijk mee met onze bloggers en vloggers. Zij geven jou een kijkje in hun leven als veganist. Op zoek naar tips, recepten en informatie? Scroll snel verder!

Wie zijn onze bloggers & vloggers?


13
nov
2018

Mijn eetclub – als thuischef aan de bak!

Anne-Fleur is lid van een eetclub. Eigenlijk is het ‘gewoon’ een groepje vriendinnen die gezellig kletsen en zo nu en dan iets heerlijks uit de keuken toveren. “Alsof je uit eten gaat”, vindt Anne-Fleur. Het groepje bestaat al 8 jaar en niet iedereen is veganistisch. Hoe moet dit nu?

Lees verder
door Anne-Fleur
3
nov
2018

Mijn macrobiotische manier van koken

Een eeuwenoude levensstijl in de keuken van Marjan: Macrobiothiek. Maak jouw lichaam in evenwicht, gebruik schone producten en kauw minstens 50 keer per hap. Proef, ervaar en geniet. Noedelsoepje erbij? Probeer het gewoon eens.

Lees verder
door Marjan
28
okt
2018

Zoetigheid & baksels – vegan natuurlijk

Gooi die wortelen overboord en kies voor iets lekkers bij de koffie! Tegenwoordig bieden de supermarkten meer en meer vegan opties in het koek- en snoepvak. Maar zelf iets bakken is natuurlijk ook een overheerlijke optie. Op zoek naar tips? Klik door naar het artikel!

Lees verder
27
okt
2018

Mmmmm… Snickers Nicecream – hoe maak je dat?

Nicecream wattuh?! Als je niet weet wat het is, lees dan snel verder want dit recept gaat jouw leven veranderen. Weet je wel al wat het is, dan weet je vast en zeker ook hoe lekker het is! Dit recept houd je simpelweg niet voor jezelf en daarom deelt Ilona het aan alle lezers van de VeganChallenge.

Lees verder
26
okt
2018

Gezond (vegan) afvallen doe je zo

Veganistisch eten is geen dieet, dat mag inmiddels duidelijk zijn. Maar wil je toch een kilootje of wat afvallen? Dan is een plantaardig voedingspatroon helemaal zo gek nog niet! Lisette is gewichtsconsulent en legt uit hoe je op een gezonde en vegan manier kunt afvallen.

Lees verder
23
okt
2018

Voel ik me anders? Nicky’s vegan ‘resultaten’

Ongeveer 2,5 jaar geleden deed ik mee met de VeganChallenge. Ik at toen al een aantal jaar vegetarisch en wilde graag de stap maken naar een veganistische leefstijl. Na deze challenge ben ik nooit meer terug gegaan naar een niet-vegan leven. In dit artikel deel ik mijn gevoel en ervaringen met jullie. Waarom ik vegan [……]

Lees verder
1 2 3 24