VeganChallenge bundelt krachten met Plant Power

Bertje Beheerder op 8 juli, 2017

De VeganChallenge gaat samenwerken met Plant Power en Animal Rights. Door middel van wederzijdse promotie kunnen beide campagnes elkaar versterken in het gemeenschappelijke doel om veganisme uit te dragen. Plant Power campagnecoördinator Jurjen Ruijter: “De lezers van onze Plant Power brochure krijgen met de VeganChallenge een leuke uitdaging in handen om aan de slag te […]

Zijn vegans hypocriet?

Maya Papaya op 2 mei, 2017

Zijn vegans hypocriet omdat ze proberen iets goeds te doen maar niet perfect zijn? In deze video vertelt Maya over het principe “je moet ergens beginnen”.

Is veganisme een sekte?

Maya Papaya op 2 mei, 2017

Om de één of andere reden wordt veganisme soms als een sekte gezien. In deze video legt Maya uit wat een sekte is en waarom veganisme er géén is.

Alle vegans over een kam scheren

Maya Papaya op 2 mei, 2017

Ken je dat? Van die mensen die één vegan kennen (of over hebben gehoord) waarmee er blijkbaar iets mis was en dat er dan vanuit wordt gegaan dat dat voor alle vegans geldt? Super irritant! In deze video laat Maya zien waarom iedereen maar snel moet stoppen met zulke vreemde gevolgtrekkingen.

Wat als iedereen veganist werd?

Maya Papaya op 2 mei, 2017

Wat zou er gebeuren als iedereen opeens veganist werd? De een denkt dat koeien de wereld over zouden nemen, de ander denkt dat deze dieren uit zouden sterven omdat ze niet meer gefokt worden maar in deze video vertelt Maya wat er écht zou gebeuren.

Vegan? Wat gezond!

Maya Papaya op 2 mei, 2017

Als je veganistisch eet, eet je dan automatisch super gezond? Kan wel, hoeft niet! Maya vertelt over hoeveel verschillende voedingspatronen er wel niet zijn binnen het veganisme.

Maar het dier is toch al dood

Maya Papaya op 2 mei, 2017

“Het beest is toch al dood, dus dan kan je hem net zo goed gewoon eten”. In deze video legt Maya uit waarom dit helemaal geen logische redenatie is!

Is soja ongezond?

Maya Papaya op 2 mei, 2017

Is soja nou gezond of ongezond? Er doen vele meningen de ronde maar in deze video vertelt Maya waarom je vanavond gewoon met een gerust hart tofu kan eten!

Is vlees eten natuurlijk?

Maya Papaya op 2 mei, 2017

Of het eten van vlees nou natuurlijk is, het bij een cultuur of traditie hoort, in deze video legt Maya uit waarom dit allemaal niet het misbruiken van dieren rechtvaardigt.

Melk goed voor elk?

Maya Papaya op 2 mei, 2017

De meesten van ons worden van jongs af aan geleerd dat je melk moet drinken om gezond te zijn. In deze video vertelt Maya waarom je melk helemaal niet nodig hebt!

Pagina: 1 2 3 4