Wat is de VeganChallenge?

Wat is de VeganChallenge?

Een vraag die wij wel eens horen is: “Wat is de VeganChallenge?” In essentie is de VeganChallenge een organisatie die probeert om zo veel mogelijk mensen te helpen om veganistisch door het leven te gaan. Zo bieden we recepten en blogs aan op onze website en kun je informatie vinden en debatteren in onze Facebookgroep. We hebben natuurlijk ook een Instagramaccount.

Meedoen aan de VeganChallenge

Het belangrijkste aspect is echter: Een uitdaging die één maand duurt! Schrijf je bij ons in, en je krijgt een maand lang gratis alle informatie die je nodig hebt om veganist te worden. Je mag natuurlijk zelf kiezen of je gelijk 100% vegan wilt worden of dat je op een wat lager pitje begint. In ieder geval ontvang je dagelijks van ons informatie over veganisme, blogs en vlogs om te lezen en kijken en recepten voor je veganistische ontbijt, lunch en avondeten. Alle veganistische informatie die je nodig hebt, vind je dus daar!

Recepten, blogs, producten…

Voor sommigen kan het best lastig zijn om veganisme te proberen. Dat snappen wij natuurlijk ook. Onze VeganChallenge helpt je door per dag specifieke informatie aan te bieden. Zo krijg je bijvoorbeeld elke dag een drietal recepten, namelijk voor je veganistische ontbijt, lunch en diner. Daarnaast geven we je informatie over uit eten gaan, omgaan met sociale situaties, het vervangen van producten, hoe je rond kunt komen op een klein budget en nog veel meer. Dit betekent dat je goed voorbereid aan je veganistische reis kunt beginnen.

Geïnteresseerd? Doe mee!

 

Tags:

Meer blogs lezen…

Gastblogger

Blogger