Tips voor jouw ‘veganversary’: vier dat je vegan bent!

Onlangs was mijn tweede veganversary. Je vegan-wattes? Nou, een soort verjaardag voor de dag waarop ik besloot vegan te worden. Een mooi moment om even stil te staan bij deze keuze en te vieren hoeveel goede en leuke dingen het veganisme met zich meebrengt. En zeker het vieren waard omdat het ook niet altijd even makkelijk is! Om deze speciale dag niet zomaar aan je voorbij te laten gaan, geef ik vier tips om het te vieren!

  1. Bak een superlekkere vegan taart!

Een veganversary is een soort van verjaardag, en als je jarig bent dan trakteer je! Maak een heerlijk taart recept en laat je vrienden/familie/collega’s, allemaal proeven! Ik maakte bijvoorbeeld deze taart van Blackbirdsandcakes. Super simpel om te maken, maar belangrijker: erg lekker!

 

  1. Maak een reservering bij dat ene restaurant

Al een tijdje een restaurant gezien waar je graag wilt gaan eten? Maak die reservering en ga er eten om je veganversary te vieren! Iets leuks om naar uit te kijken en misschien doe je wel nieuwe inspiratie op voor het koken thuis.

  1. Scroll even door de foto’s op je mobiel

Waarschijnlijk zijn er meer mensen zoals ik, die zeer regelmatig foto’s van hun eten maken. Het helpt mij soms om even langs al die foto’s te scrollen en te zien wat voor heerlijke dingen ik allemaal eet sinds ik vegan ben geworden.

  1. Steun een organisatie die zich inzet voor dieren!

Dat je geen dierlijke producten meer gebruikt is al supergoed, maar er zijn veel organisaties die mooie dingen doen, en jouw hulp goed kunnen gebruiken! Een mooi moment om een kleine bijdrage te leveren aan een goed doel dat zich inzet voor dieren.

Happy Veganversary!!

Tags:

Hoi! Ik ben Anne-Fleur en sinds een aantal jaren bezig met veganisme. Vegan eten en leven was zeker geen keuze van maandag op dinsdag, dus ik weet goed waar je in het begin tegenaan kunt lopen. Ik vertel je hier graag meer over. In eerste instantie ben ik veganistisch gaan leven voor dierenwelzijn. Langzamerhand heb ik ook veel ontdekt over de voordelen voor het milieu en de wereld! Mijn zoektocht naar een meer sustainable lifestyle kun je ook volgen op instagram: @plantaardigsfeertje. Hier inspireer ik je graag om meer na te denken over duurzaamheid en veganisme. Meer blogs lezen…

Anne-Fleur

Blogger