Weekmenu’s

VeganChallenge

Als je meedoet aan de VeganChallenge, dan krijg je een maand lang informatie, tips en blogs. Dit helpt je niet alleen om veganistisch te koken. Hoe ga je bijvoorbeeld om met moeilijke sociale situaties? En is jouw make-up eigenlijk op dieren getest? Zulke vragen helpt de VeganChallenge beantwoorden. We bieden echter ook VeganChallenge recepten weekmenu’s aan. Dit zijn de recepten die je door de week heen kunt gebruiken om 100% veganistisch te eten.

Recepten

Het belangrijkste onderdeel van de Veganchallenge zijn natuurlijk de recepten. Tijdens de challenge ontvang je elke dag een nieuwsbrief met daarin drie veganistische recepten. Meestal is dit een ontbijt, lunch en diner. Regelmatig vind je er echter ook tussendoortjes, snacks en toetjes. Als je een overzicht wilt zien van alle recepten, klik dan hier. (Of kijk eens bij de NVV.) Je kunt daar ook sorteren op gang, ingrediƫnt en nog veel meer.

Weekmenu’s

Hieronder vind je een overzicht van de VeganChallenge recepten weekmenu’s. Dit zijn de VeganChallenge recepten die onze deelnemers krijgen toegestuurd als onderdeel van de nieuwsbrieven. In deze weekmenu’s kun je gemakkelijk zien op welke dag je wat kunt eten. Gebruik ze zodoende als inspiratie wanneer je een week wilt plannen, of zelfs een hele maand.