Feestdagen

Soms moeten er gewoon dingen gevierd worden. Leuk! Maar hoe kun je dit combineren met jouw veganistische lifestyle? Klik op onderstaande tips en ook jij viert het feestje onbezorgd mee. Owja… als je toch aan het lezen bent. Neem dan ook even een kijkje op ons blog.

Halloween

Laat je mensen al genoeg schrikken door vegan te gaan, jaag ze nu dan serieus angst aan met deze enge gerechten en traktaties.

Sinterklaas

De schaaltjes met pepernoten en marsepein lijken als vanzelf op tafel te komen. En als veganist snoep jij lekker mee op 5 december.

Kerst

Om Kerst zonder stress door te komen, hebben wij een kerstmenu voor jullie samengesteld. 100% plantaardig natuurlijk.

Ga met de muis over de afbeelding om de navigatie in beeld te krijgen.
Bekijk hier ook het kerstmenu van 2015!

Valentijnsdag

14 februari, de dag van de liefde. Bak plantaardige koekjes in hartjesvorm of serveer een compleet diner aan jouw geliefden.

Bekijk het menu hieronder of klik hier om het menu te downloaden.

Ga met de muis over de afbeelding om de navigatie in beeld te krijgen.

Pasen

De Paashaas verstopt de eieren, maar waar vind jij de plantaardige versies? Speciaal voor deze dag laten wij jou smullen van een speciale paas-high-tea.

Bekijk het menu hieronder of klik hier om het menu te downloaden.

Ga met de muis over de afbeelding om de navigatie in beeld te krijgen.
Klik hier om het menu van vorig jaar te downloaden.

Dierendag

Hoera voor onze huisdieren! Zij die ons onbeperkt knuffelen of ons naar buiten slepen voor een gezonde wandeling. Maar wat eten zij eigenlijk? En wat als we zelf vegan zijn, vullen we de bakjes van onze katten en honden dan alsnog met konijn en lam?

Wat veel mensen niet weten, is dat het heel goed mogelijk is je hond en/of kat plantaardig te voeren. Ze alleen maar komkommer geven, is geen optie. Daar zou je zelf ook niet blij en gezond van blijven. Maar wanneer je speciaal volledig plantaardig voer koopt, biedt je ze alles wat ze nodig hebben. Er zijn diverse merken op de markt, dus er is nog keus ook.

Tip: Laat je huisdier niet schrikken en laat ‘m geleidelijk wennen door het oude met het nieuwe voer te mixen. Stap over met jouw huisdier en doe samen mee aan de VeganChallenge.

——————————————-

Vegan hondensnacks zijn volop verkrijgbaar, voor als je je hond eens extra wil verwennen. Je kunt ze natuurlijk ook zelf maken!

Of doe lekker makkelijk en koop kant-en-klare biologische taartmix voor je hond.

Zorg je voor een ander soort dier en heb je tips voor plantaardige traktaties voor  hen? Laat het ons weten via de contactpagina zodat we deze pagina volgend jaar completer kunnen maken!