Feestdagen

Veganistische feestdagen

Soms moeten er gewoon dingen gevierd worden. Leuk! Maar hoe kun je dit combineren met jouw vegan lifestyle? Het is hartstikke makkelijk om bijvoorbeeld pasen zonder ei te vieren, maar je moet net maar even weten hoe. Hier vind je dan ook onze veganistische recepten voor de feestdagen. Gemakkelijk gesorteerd per feestdag, zodat je gelijk kunt zien wat je zou kunnen koken, bakken of bereiden.

VeganChallenge Recepten

Als je meedoet aan de VeganChallenge, dan krijg je elke dag drie recepten toegestuurd. Dat betekent een vegan ontbijt, lunch en diner. Daarnaast staan er vaak tussendoortjes, snacks en toetjes in. Een overzicht van alle recepten vind je hier. Als je ze liever gesorteerd hebt per week, dan kan dat ook. En kijk ook eens bij onze partner, de NVV. Scroll door naar beneden voor onze speciale veganistische feestdagen recepten.

Aan de slag!

Hieronder vind je de vegan feestdagen recepten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor pasen, kerst, valentijnsdag, enzovoorts. Klik op onderstaande tips en ook jij viert het feestje onbezorgd mee. Je vindt daar namelijk een speciale folder met de bijbehorende veganistische feestdagen recepten. Dat is niet enkel handig als je alleen een feestdag viert, maar ook als je voor je gehele familie wilt koken. Of wanneer er vrienden langskomen, of die nou veganist zijn of niet.

Valentijnsdag

14 februari, de dag van de Liefde. Plantaardige koekjes in hartjesvorm of een compleet diner voor jouw geliefde(n).

Meer informatie

Pasen

De Paashaas verstopt eieren en wij zoeken de plantaardige versies. Vrolijk Pasen! Wat zet jij op tafel vandaag?

Meer informatie

Dierendag

Hoera voor alle dieren! Huisdieren, wilde dieren en de dieren voor wie wij keihard een beter leven wensen.

Meer informatie

Halloween

Schrikken anderen van jouw vegan-lifestyle? Jaag hen de stuipen op het lijf met enge gerechten en traktaties. Boe!

Meer informatie

Kerst

Om Kerst zonder stress door te komen, hebben wij een speciaal kerstmenu voor jullie samengesteld. 100% plantaardig natuurlijk.

Meer informatie