Wie zijn wij?

De VeganChallenge is bedacht en wordt uitgevoerd door een super-enthousiast team van vrijwilligers. Wil jij ook helpen veganisme verder te verspreiden en heb je zin om ons gezellige team te versterken? Ben jij pro-actief, committed en wil jij je minimaal 2 uur per week inzetten? Bekijk dan hier onze vacatures en meld je aan via info@veganchallenge.nl!

Voor vragen over promotiemateriaal en pers mail je naar pers@veganchallenge.nl. Voor algemene vragen kun je terecht op onze Facebookpagina, of mail naar info@veganchallenge.nl.

 

Ronja

Project Coördinator

Er is weinig waar ik meer in geloof dan in een plantaardige toekomst. Ik ben opgegroeid als vegetariër en zag een aantal jaren terug het vegan-licht. De VeganChallenge laat mensen op een laagdrempelige manier kennismaken met veganisme: iets waar ik met heel mijn ziel en zaligheid achter sta!

Renée

Contentmanager & Redacteur

Zet mij in de zon en ik moet lachen. En ook vegan loempia’s maken mij supervrolijk. Een leven zonder dierlijke producten en zo de wereld redden, past daar in mijn ogen helemaal bij. En weetje? Als we het samen doen, gaat ’t allemaal net even makkelijker.

Kees

Webdeveloper

Hey, mijn naam is Kees. Ik heb geen tijd om een echt stukje te schrijven want ik ben aan deze website aan het klussen. De VeganChallenge is populairder dan ooit, dus ik zorg ervoor dat de website niet in elkaar stort.

Wing

Webdesigner

Opgegroeid als vegetariër en sinds een paar jaar veganist. Ik ben altijd bezig met art & design projecten, het liefst ook vegan gerelateerd zoals het redesign van deze awesome website.

Thomas

Webdeveloper

Groninger wonend in Drenthe, freelance software developer en game developer, missie: het bestrijden van klimaatverandering. Ik help de website van de VeganChallenge te onderhouden en te verbeteren, zodat we samen zo veel mogelijk mensen kunnen inspireren de stap naar het veganisme te maken.

Ninouschka

Social Media Beheerder

Plantaardig is de toekomst, daar ben ik van overtuigd. Hoe eerder iedereen dat doorheeft én daarnaar gaat leven, hoe beter. Met alle liefde help ik mee mensen kennis te laten maken met, en/of uitbreiden van de vegan lifestyle.

Jaap

Project Planner

Ook een revolutie moet je organiseren. Ik probeer mijn bescheiden steentje (door het ruit) bij te dragen door initiatief te nemen en te plannen, zodat de VeganChallenge nóg meer mensen kan bereiken. Met als doel: alle dieren bevrijden van menselijke uitbuiting.

Sharyn

Nieuwsbrief Redacteur

Geef mij een stapel boeken en je hebt de hele dag geen kind aan mij. Het wonderlijke effect van voeding op je lichaam is een onderwerp dat mij intrigeert. Graag inspireer ik anderen om ook zoveel mogelijk plantaardig, vers, puur en eerlijk te eten. Voor een gezond lichaam een een mooie wereld.

Simone

Receptencoördinator

Mijn weg naar veganisme begon met een zoektocht naar gezonde voeding. Ik leerde over afschuwelijke leefomstandigheden van dieren in de bio-industrie. Als dierenliefhebber ben ik daar zo van geschrokken dat ik veganist werd. Nu wil ik anderen laten zien dat plantaardig koken leuk, gezond en lekker is.

Ying Ying

Receptenmaker & Fotograaf

Nummer 1 foodie met een missie. Om jullie te inspireren maak ik foto’s en neem ik jullie mee naar mijn keuken, gezonde comfortfood, hier in de VeganChallenge!

Els

Receptenmaker & Co-creator

Sinds ik me bewust ben van de impact van ons eetgedrag op het klimaat, had de vegan lifestyle me te pakken en kon ik niet langer genieten van dierlijke producten. Eten staat centraal in mijn leven en ik help je graag om te laten zien dat vegan eten alles behalve saai is!

Gabrielle

Receptenmaker & Co-creator

Ik ben Gabrielle van den Bovenkamp – inmiddels ongeveer een jaar vegan en al mijn hele leven allround dierenliefhebber. Bij de VeganChallenge ontwerp ik recepten voor het team creatie en denk ik mee over samenwerkingen met derden op de afdeling co-creatie.

Henrieke

Receptenmaker

Veganistisch eten lijkt voor sommige mensen onmogelijk, zeker als zij daarnaast nog een voedselallergie of -intolerantie hebben, maar ik wil juist laten zien dat het eigenlijk vet makkelijk is! Daarom zorg ik ervoor dat er regelmatig nieuwe allergie-vriendelijke recepten online komen.

Kiki

Activiteitencoordinator

Ik ben veganist en vind het leuk om andere veganisten te ontmoeten. Evenementen voor vegans bleken lastig te vinden en daarom ben ik nu activiteitencoördinator van de VeganChallenge! Wil jij iets organiseren of wil je dat er in de buurt iets georganiseerd wordt? Laat het me weten!

Linde

Activiteitencoördinator

Ik ben Linde, 36 jaar en woon met mijn vriend en zoontje in Utrecht. Sinds augustus 2018 ben ik activiteitencoördinator voor de VeganChallenge. Dus heb je ideeën of wil je graag een activiteit organiseren? Laat het me weten!