Wie zijn wij?

De VeganChallenge is bedacht en wordt uitgevoerd door een super-enthousiast team van vrijwilligers. We stellen ons graag aan jullie voor. Voor vragen over promotiemateriaal en pers mail je naar pers@veganchallenge.nl. Voor algemene vragen kun je terecht op onze Facebookpagina, of mail naar info@veganchallenge.nl.

 

Ronja

Teamcoördinatie

Er is weinig waar ik meer in geloof dan in een plantaardige toekomst. Ik ben opgegroeid als vegetariër en heb een aantal jaren geleden het vegan-licht gezien. Met de VeganChallenge laten we mensen op een laagdrempelige manier kennismaken met veganisme. Iets waar ik met heel mijn ziel en zaligheid achter sta! We bieden jou waar nodig de helpende hand. Iedereen kan het!

Renée

Contentmanager

Zet mij in de zon en ik moet lachen. En ook vegan loempia’s maken mij supervrolijk. Een leven zonder dierlijke producten en zo de wereld redden, past daar in mijn ogen helemaal bij. En weetje? Als we het samen doen, gaat ’t allemaal net even makkelijker.

Susanne

Nieuwsbrieven

Het liefst spendeer ik mijn tijd op Pinterest op zoek naar vegan taartjes, fotografeer ik mijn eten en promoot ik vegan lekkernijen om de wereld een beetje beter te maken. Omdat ik ook van schrijven houd en graag wil helpen bij een gaaf initiatief als de VeganChallenge, schrijf ik de nieuwsbrief! Lees je mee?

Kees

Website

Hey, mijn naam is Kees. Ik heb geen tijd om een echt stukje te schrijven want ik ben aan deze website aan het klussen. De VeganChallenge is populairder dan ooit, dus ik zorg ervoor dat de website niet in elkaar stort.

Wing

Webdesigner

Opgegroeid als vegetariër en sinds een paar jaar veganist. Ik ben altijd bezig met art & design projecten, het liefst ook vegan gerelateerd zoals het redesign van deze awesome website.

Roxanne

Content Creator (vlogger)

Toen ik vegan werd was ik in één klap in balans met lichaam en geest. Online ga ik schuil onder de naam This Vegan Rebel. Andere inspireer ik vooral met humor en Rotterdamse directheid. Mijn blogs gaan niet alleen over vegan eten, maar ook over vegan-cosmetica, fashion en over reizen.

Maya

Content Creator (vlogger)

Als vegan is mijn doel: zo veel mogelijk onnodig leed vermijden. Dat begon bij mezelf maar ik merkte dat het al snel een ripple-effect had: ook mijn familie en vrienden begonnen steeds vaker plantaardiger te eten. Om nog meer mensen te inspireren begon ik een YouTube kanaal met vegan lifestyle video’s!

Ivana

Social Media

Na het zien van de docu Cowspiracy was ik meteen om. Ik was vooral verbaasd dat ik in het begin de dierlijke producten totaal niet miste. Wil jij ook de uitdaging aan gaan en jezelf fitter en vrolijker voelen? Meld je dan aan voor de VeganChallenge en probeer het!

Mirte

Evaluaties & voedingsvragen

In 2010 besloot ik niet langer mee te doen in het veroorzaken van dierenleed en sinds 2012 probeer ik met de VeganChallenge anderen ook te laten zien hoe leuk, fijn en makkelijk het is om vegan te leven. Je maakt mij het meest gelukkig met een groot stuk vegan taart!

Lize

Fotografie

Ik ben Lize, de fotograaf in het team en gek op pizza. Gelukkig gaan veganisme en lekker eten heel goed samen. Door het fotograferen van de recepten heb ik veel nieuwe gerechten leren kennen, waarvan ik hoop dat jullie ze ook proberen!

Simone

Receptencoördinator

Mijn weg naar veganisme begon met een zoektocht naar gezonde voeding. Daarbij leerde ik ook over afschuwelijke leefomstandigheden van dieren in de bio-industrie. Als dierenliefhebber ben ik daar zo van geschrokken dat ik in zeer korte tijd veganist werd. Dit bevalt mij heel goed! Nu wil ik anderen laten zien dat plantaardig koken leuk, gezond en lekker is.

Nicoline

Grafisch Vormgever

Als 10 jarige werd ik vegetariër omdat ik dieren lief vond en ze niet meer wilde eten. Uiteindelijk bleef dit ook de voornaamste reden om de stap naar het veganisme te zetten. Ik gebruik mijn creatieve skills om het met de VeganChallenge voor anderen een beetje makkelijker te maken deze stap ook te zetten.

Kiki

Activiteitencoordinator

Ik ben veganist en vind het leuk om andere veganisten te ontmoeten. En ik ben dol op evenementen, voor vegans. Maar die bleken lastig te vinden! Daarom ben ik activiteitencoördinator van de VeganChallenge geworden. Wil jij iets organiseren of wil je dat er in de buurt iets georganiseerd wordt? Laat het me weten!