29
sep
2014

Oreotrifle

De combinatie van banaan met chocola is heerlijk! Wat kan er dan nog lekkerder zijn dan een trifle met banaan en Oreokoekjes?

Lees verder
door admin
28
sep
2014

Preirisotto

Prei is een ontzettend gezonde wintergroente. Deze makkelijke variant op risotto waarbij je minder hoeft te roeren heeft de rijke smaak van prei gecombineerd met fris citroensap.

Lees verder
door admin
28
sep
2014

Pasta met rode saus

Dit is een heel simpel recept voor pasta met rode saus. Een echt studentenmaaltje door de simpele bereiding en lage kosten.

Lees verder
door admin
28
sep
2014

Chocoladeijs

Met een ijsmachine maak je zelf de heerlijkste toetjes en vegan roomijs in een handomdraai! Dit chocoladeijs is heerlijk met toppings zoals banaan, aardbei, warme kersen, nootjes of vegan slagroom.

Lees verder
door admin
28
sep
2014

Broodje auberginesalade

Collega’s en klasgenoten zullen tijdens de lunchpauze jaloers kijken naar jouw broodje auberginesalade met rucola en walnoten. Lekker en gezond!

Lees verder
door admin
28
sep
2014

Mokmuffin

Deze muffin is binnen de kortste keren klaar, omdat hij in de magnetron in plaats van de oven bereid wordt. Perfect van ontbijt-to-go tot late night snack en ook hartstikke leuk om inclusief feestelijke mok cadeau te doen aan iemand anders!

Lees verder
door admin
23
sep
2014

Boerse bonensoep

Een lekkere stevige soep voor de gure winterdagen. Deze boerse bonensoep bevat door de aardappelen veel koolhydraten en is ideaal na een lange dag werken.

Lees verder
door admin
23
sep
2014

Perencake

Deze cake is niet moeilijk te maken. Handig dus als je visite krijgt en weinig tijd hebt om in de keuken te staan. De peren hoeven niet helemaal rijp te zijn, maar ze geven meer smaak als ze zachter zijn. Voor deze cake geldt: de volgende dag is hij het lekkerst.

Lees verder
door admin
24
apr
2014

Oranje falafel

Hoewel je tegenwoordig falafel bij vrijwel elke supermarkt kunt vinden, is het ook niet moeilijk zelf te maken. En waarom geef je het dan geen kleurrijke twist? Zo ontstond dit bijzondere recept voor oranje falafel.

Lees verder
door admin
17
apr
2014

Cashewkaasfondue

Dacht je dat je de fondue voortaan aan je voorbij moest laten gaan? No worries! Dankzij de romigheid van de cashewnoten kun je een heerlijke plantaardige fondue maken. Zet de cashewnoten op tijd in de week. Het beste is om ze de nacht van te voren alvast klaar te zetten. Door cashewnoten lang te weken worden ze extra zacht. Edelgistvlokken smaken een beetje naar kaas en geven deze fondue net de finishing touch.

Lees verder
door admin
17
apr
2014

Aardbeien-rabarbertaart

Rabarber is altijd maar kort verkrijgbaar in het voorjaar, dus onze tip is om het zodra je het ziet direct in te slaan. Het is van zichzelf wat zurig, maar door het met aardbeien en genoeg suiker te combineren krijg je een heerlijke friszoete taart!

Lees verder
door admin
9
apr
2014

Citroenkoekjes

Deze frisse koekjes zijn speciaal voor de lente ontwikkeld, maar ze zijn eigenlijk zo lekker dat ze in geen enkel seizoen mogen ontbreken!

Lees verder
door admin