Kan je vegan eten in… Eindhoven!

Een dagje Eindhoven op de planning, maar benieuwd waar je heerlijk vegan kan eten en duurzaam kan shoppen? Check dan deze video want hierin laat Jetske je alle hotspots van Eindhoven zien. Zo kan je heerlijk lunchen bij The Happiness Cafe, die overigens twee vestigingen in Eindhoven heeft. Natuurlijk geeft ze je weer antwoord op de vraag: “Kun je vegan eten in Eindhoven?”

The Happiness Cafe

De ene locatie van The Happiness Cafe is meer toegespitst op ontbijt en lunch en bij de andere kun je ook terecht voor diner. De hotspot is niet perse vegan, waardoor je ook je non vegan friends mee kan nemen. Jetske genoot bij The Happiness Cafe van een heerlijke burger en haar eerste pumpkinspice latte. Met jawel! VEGAN SLAGROOM!!! Ze kon het bijna niet geloven, maar het was toch echt waar. Ze genoot hier dan ook op en top van! Wat een heerlijke lunch was dat.

Ons Eten en Drinken

In de avond ging Jetske ook nog eens luxe uit dineren, dit keer bij Ons Eten en Drinken. Ook dit café is niet perse veganistisch, maar heeft wel heel veel vegan opties. Kiezen was moeilijk. Waar Jetske uiteindelijk voor koos, zie je in de video.

Ook op het gebied van duurzaam en vintage shoppen, kun je zeker goed terecht in Eindhoven. Zo wordt een dagje of weekendje Eindhoven voor zowel jij als je non vegan friends een zeer prettige ervaring.

In deze video laat Jetske niet alleen zien welke hotspots vegan friendly zijn, maar geeft ze ook duidelijk aan waar je ze kunt vinden en hoe je vanaf het station kunt lopen, zodat jij een goed beeld hebt waar je je shopmiddag kan beginnen en eindigen.

Tags:

Deze vegan fitgirl is opzoek naar de fitste versie van zichzelf en neemt jou daarin mee. Ze ruilt graag van eetdagboek met andere vegans en ontdekt toffe duurzame en vegan hotspots. Dit alles met een goeie dosis zelfspot. Meer blogs lezen…

Jetske

Blogger