Jetske laat haar dag bepalen door haar instagram volgers

Oh jee, ze gaat er echt aan beginnen. Jetske gaat haar Instagram volgers haar dag laten bepalen. Nee, niet zo extreem als je in de meeste video’s ziet – ze gaat haar haar niet paars of blauw verven, scheert haar hoofd niet kaal en gaat ook geen tattoo zetten. Maar na een aantal afleveringen te hebben gemaakt waarin ze haar tijdlijn liet bepalen, leek het Jetske leuk om jullie eens haar dag te laten bepalen.

Wat zijn jullie lieve Instagram volgers

Jetske moet altijd lachen om zichzelf, want ze merkt dat ze zelfs in de YouTube video’s, veel te streng voor haarzelf is. Jetske maakt het zichzelf in alle challenges behoorlijk moeilijk. Jullie daarentegen zijn zo lief voor haar! Ook weer in deze challenge!

Gericht op gezondheid

Natuurlijk zou Jetske Jetske niet zijn als de vragen die ze stelt niet gericht zijn op gezondheid. En gezondheid is meer dan een salade boven een zak chips kiezen. Het gaat hier niet alleen om lichamelijke maar ook zeker om geestelijke gezondheid. Vandaar dat er vragen worden gesteld als: “Moet ik 1 uur mediteren?” en “Zal ik 6 of 3 sinaasappels eten?” De antwoorden op deze vragen zie je in de video van Jetske. Wat denken jullie: zou Jetske 10 min gaan planken, 1 uur mediteren en 6 sinaasappels eten? Of laten jullie haar ongestoord genieten van haar weekenddag?

Jetske heeft er in ieder geval van genoten om haar “Instagram bepaalt” video’s eens een keer op deze wijze vorm te geven. De interactie met jullie werd zeer gewaardeerd! Eén ding weet Jetske zeker: ze wil best nog eens haar dag laten bepalen door haar Instagram volgers.

Tags:

Deze vegan fitgirl is opzoek naar de fitste versie van zichzelf en neemt jou daarin mee. Ze ruilt graag van eetdagboek met andere vegans en ontdekt toffe duurzame en vegan hotspots. Dit alles met een goeie dosis zelfspot. Meer blogs lezen…

Jetske

Blogger