Ervaringen

Op deze pagina lees je VeganChallenge ervaringen van andere deelnemers. Dit zijn reacties van deelnemers, nadat ze mee hadden gedaan aan de VeganChallenge. We gebruiken de informatie uit deze enquêtes verder continu om onze Challenge te verbeteren. Heb jij feedback voor ons? Stuur ons gerust een bericht via onze contactpagina!

VeganChallenge ervaringen

Joska

Ik ben al jaren vegetariër met steeds sterkere veganistische neigingen. Elke keer als ik met de VeganChallenge meedoe, dan voeg ik toch weer een nieuw gerecht aan mijn repertoire toe, of vervang een dierlijk door een plantaardig ingrediënt.

– Joska

Elisa

Ik vond het fantastisch! En ik begrijp niet waarom ik niet eerder ben begonnen met de VeganChallenge. Je voelt je super energiek als veganist, toppie.

– Elisa

Petra

Ik vind het leuk om mee te doen aan de VeganChallenge, en merk dat ik elke keer meer richting veganisme ga. Het motiveert me telkens weer om nieuwe dingen te proberen en zo dierlijke producten te vervangen.

– Petra

Nan

Ik ben blij jullie tegen te zijn gekomen. Ik voel me fitter en gezonder dankzij het veganistische eten.  Ik blijf veganist dankzij jullie!

– Nan

Dorien

Ik heb al een paar keer meegedaan (en blijf meedoen!), want het is fijn om steeds bewuster met veganisme om te gaan. En alle kennis kan ik dan weer ophalen, zodat ik steeds mondiger word als het over veganisme gaat.

– Dorien

Lida

Ik vind het super dat ik weer meegedaan heb met de VeganChallenge; ik ben steeds bewuster gaan eten en leven. Al met al beter voor mijzelf én de wereld om mij heen!

– Lida

Linda

Ik ben dankzij de VeganChallenge helemaal gestopt met vlees eten. Ik ga de volgende keer zeker weer meedoen, om nog meer over veganisme te leren!

– Linda

Charles

Jullie hebben me succesvol door mijn eerste maand als veganist begeleid. Dat heeft ontzettend geholpen. Dank daarvoor!

– Charles

Adrie

Ik keek elke keer uit naar de nieuwsbrieven. Ik probeer full-time vegan te eten, en dat lukt thuis bijna altijd. Dank jullie wel. Op naar de volgende VeganChallenge!

– Adrie

Marja

Ik vond het leuk en laagdrempelig, ideaal om op deze manier kennis te maken met veganisme zonder dat er gelijk hardcore veganisten met hele enge teksten en filmpjes om je oren slaan.

– Marja

Paul

Een mooie uitdaging voor iedereen om erachter te komen wat je normaliter eigenlijk eet en wat er ook prima anders zou kunnen.

– Paul

Linda

De VeganChallenge heeft mij echt de drempel overgehaald en laten zien dat veganisme helemaal niet duur en moeilijk hoeft te zijn!

– Linda

Lowik

De VeganChallenge is de makkelijkste manier om de plantaardige keuken te ontdekken, gewoon elke dag de receptenmail checken!

– Lowik

Annemieke

Sinds de VeganChallenge eet ik volledig veganistisch. En ik ben er heel blij mee. De challenge heeft me veel bewuster gemaakt van eten en voedingsstoffen in het algemeen. Bedankt.

– Annemieke

Alissa

Als beginnende veganist was deze challenge goed te doen. De recepten waren makkelijk en vielen bij mijn ouders (geen veganisten) ook erg in de smaak. Ik vond het erg leuk en leerzaam.

– Alissa