Psst... heb jij je boodschappen al in huis? 

In de vorige nieuwsbrief zeiden we het al: maandag gaan we van start met de VeganChallenge. Het laatste wat jij wil is er na een lange dag achterkomen dat je koelkast zo goed als leeg is.

Vandaag is daarom de perfecte dag om alvast boodschappen te doen. Om het je gemakkelijk te maken delen wij nu al het eerste dagmenu. Maak een boodschappenlijstje aan de hand van onderstaande recepten voor het ontbijt, de lunch en het diner of kijk in onze gigantische recepten database (tip: zoek eens op je favoriete ingrediĆ«nt. Wie weet kom je wat lekkers tegen). Mix and match de menugangen bij elkaar en stel voor de eerste dag van de VeganChallenge je eigen dagmenu samen. Zo hoef jij maandag niet nog last-minute te bedenken wat je gaat koken.

Op alle dagen van april krijg je vervolgens nieuwe recepten die je op de dag zelf of op een andere dag kunt maken. Wil je voor meerdere dagen boodschappen doen? Dan kun je het weekmenu van de eerste week van april alvast bekijken. 

Veel plezier tijdens de voorbereiding op de VeganChallenge! 
 
 
Recepten
 
Carrot cake havermout
Ontbijt
Pesto sandwich
Ontbijt
Bami met tofureepjes & wokgroenten
Diner
 
weekmenu
 
 
Facebook Twitter Instagram Pinterest
Groetjes,
Het VeganChallenge Team
Elk jaar doen meer dan 10.000 mensen mee aan de VeganChallenge. In januari, april en oktober informeren wij hen met ruim 20 vrijwilligers over veganisme en de voordelen voor dierenwelzijn, milieu en gezondheid. De VeganChallenge is een onderdeel van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme. Wil je andere deelnemers spreken maar heb je geen sociale media, kijk dan op het forum.
Uitschrijven    |    E-mail archief    |    Bekijk in browser