VeganChallenge op elk gewenst moment beginnen

Op 1 januari start normaal gesproken de VeganChallenge, die drie keer per worden georganiseerd door de NVV. Maar tijden veranderen. Met de toenemende aandacht voor veganisme en plantaardig eten wisten we dat het tijd was voor een aanpassing. En dat fantastische nieuws mogen we nu eindelijk delen: we gaan van drie edities per jaar naar beginnen op élk gewenst moment!

Wat

Voor wie het gemist heeft, ons project in een notendop. De VeganChallenge is dé manier om op een laagdrempelige en leuke manier kennis te maken met plantaardig eten en de vegan lifestyle. Deelnemers kunnen zich inschrijven via de website, tot voor kort voor een specifieke challenge in januari, april of oktober. Door middel van nieuwsbrieven ontvangen de deelnemers gedurende die periode elke dag recepten, tips en handige informatie.

Historie

Al sinds 2013 wordt onze VeganChallenge georganiseerd door een groep bevlogen vrijwilligers. Het groeide uit tot een van de belangrijkste projecten van de NVV waar ondertussen meer dan 50.000 deelnemers aan hebben meegedaan. Veel veganisten zijn ooit hier begonnen. Het succes bleef aan en wij bleven ons continue verbeteren. Elk jaar werd beter, groter, mooier, uitgebreider of professioneler. Met de continuë VeganChallenge als kers op de taart.

 

Continue

Continue, on demand, op elk gewenst moment starten: anno 2020 zijn mensen niet meer gewend om ergens op te hoeven wachten. En laten we eerlijk zijn: als jij je in mei inschrijft, wil je niet tot 1 oktober wachten. Dan wil je meteen aan de slag wanneer je er de motivatie voor hebt om iets anders te gaan doen. Dankzij de keiharde inzet van onze vrijwilligers is het gelukt daar verandering in te brengen. In oktober vindt nog wél jaarlijks een nationale editie plaats.

 

Deel je dit mooie nieuws met ons mee? Blijf familie en vrienden uitnodigen en onze VeganChallenge promoten. Op naar de 100.000 deelnemers! Wil je dit project ook een stukje mooier maken? Bekijk onze vacatures.