Sponsor Gezocht

Komende januari start het evenement Nationale VeganChallenge. Deelnemers aan het evenement starten op 1 januari en krijgen een maand lang nieuwsbrieven en informatie over de veganistische levenswijze.

De maanden ervoor zal er vanuit de NVV veel aandacht zijn voor het evenement. De doelstelling is om 2.000 deelnemers te halen. Om deelnemers nog enthousiaster te maken over het veganisme zijn er deze maand prijsvragen die via de dagelijkse nieuwsbrieven worden verspreid. Winnaars krijgen een prijs die door de sponsor ter beschikking is gesteld.

Wat bieden we aan?

  • Plaatsing van jouw sponsortekst in de nieuwsbrief waarin het product wordt verloot.
  • In december wordt jouw sponsortekst uitgelicht op onze Facebook pagina (met meer dan 25.000! volgers en op onze Instagram pagina met ruim 6.500 volgers).
  • Op de dag van plaatsing wordt jouw sponsortekst inclusief de winactie geplaatst in onze Facebook deelnemersgroep (ruim 6.000 leden).
  • De naam van je bedrijf en een korte omschrijving van je product worden geplaatst op onze sponsorpagina.

Voorbeeld niewsbrief

Promotiepagina

 

Wat vragen we van jou?

  • We vragen jou producten ter waarde van €200 beschikbaar te stellen. Afhankelijk van het product kan dit in verschillende vormen zijn: in natura, een prestatiebelofte, een bon of een voucher.
  • Een duidelijke foto van het product in hoge resolutie.
  • Een sponsortekst van maximaal 250 tekens.
  • Jouw logo in hoge kwaliteit.

We willen het jou als sponsor graag makkelijk maken. Daarom passen wij ons eigen formaat en design toe op het materiaal dat jij ons aanlevert. Jouw advertentie zou er ongeveer zo uit kunnen zien op onze Facebookpagina:

 

We willen veganisme groot maken. Door ons te sponsoren draag je hieraan bij en steunen wij jouw onderneming! Deze Nationale VeganChallenge is een initiatief van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme. Op het moment van schrijven hebben we 4.000 leden, en een bereik dat vele malen groter is.  De VeganChallenge zelf heeft bijvoorbeeld 1.2 miljoen unieke paginaweergaven per jaar en onze socialmediakanalen hebben een bereik van 30.000 volgers. Volgens onze schatting is het aantal veganisten in Nederland nu 1% van onze bevolking, en zal dit de komende jaren sterk blijven groeien!

Wil je meedoen met de sponsoring, of heb je nog vragen? Mail naar info@veganchallenge.nl. Je kunt ook het contactformulier hieronder invullen.