Prijsvraag dag 7

 

 

Als veganist kan het overweldigend zijn om informatie te vinden op het internet over alle verschillende onderwerpen die met deze levenswijze te maken hebben. Maar wat als je alles wat je wilt weten als (kersverse) veganist, op één plek kunt vinden? Dat kan in de Easy Peasy Vegan gids! Wij mogen 5x een gedrukte versie weggeven samen met een exemplaar van het VEGAN Magazine.

 

Win één van de 5 gedrukte versies van de Easy Peasy Vegan Startersgids + exemplaar van VEGAN Magazine! 

 

De NVV is voortgekomen uit de Veganistenkring, die op 8 september 1978 werd opgericht: de eerste Nederlandse organisatie op het gebied van veganisme. Medio 1984 werd de naam veranderd in Veganisten Organisatie.  In september 1987 werd de vereniging ingeschreven bij de KVK onder de naam Vereniging Veganisten Organisatie (VVO).

Sinds welk jaartal heeft de vereniging haar huidige naam: Nederlandse Vereniging voor Veganisme?

5 correcte inzendingen krijgen een gedrukte versie van de Easy Peasy Vegan Startersgids en een exemplaat van VEGAN Magazine.

Stuur je antwoord in vóór 10 januari naar prijsvraag@veganchallenge.nl, onder vermelding van je naam en de adresgegevens waar de prijs naartoe gestuurd mag worden! Zet in de berichttitel “prijsvraag dag 7”. Winnaars worden op onze Facebookpagina bekend gemaakt.