Prijsvraag dag 19

 

 

Gebaseerd op wetenschap, geïnspireerd door de natuur en geformuleerd met natuurlijke hoogwaardige ingrediënten, maakt Z-Ora het gemakkelijk om jezelf de kwaliteit van zorg te geven die je verdient. Ze combineren voeding en welzijn door zich te concentreren op welzijn van binnenuit om met gemak te kunnen presteren. De puurste start van de dag, hoe weinig tijd men ook heeft.

 

Win één van de 3 mueslipakketten van Z-Ora!

Hun producten voeden je met het beste uit de natuur om je lichaam te versterken en balans en helderheid in je geest te brengen – functionele voeding opnieuw gedefinieerd voor diegenen die ernaar streven hun beste zelf te zijn en hun volledige potentieel te verwezenlijken. Wil jij kans maken op zo een lekker pakket? Beantwoord dan de volgende vraag: hoe heet de oprichtster van Z-Ora?

De 3 correcte inzendingen ontvangen een heerlijk mueslipakket.

Stuur je antwoord in vóór 22 januari naar prijsvraag@veganchallenge.nl, onder vermelding van je naam en de adresgegevens waar de prijs naartoe gestuurd mag worden! Zet in de berichttitel “prijsvraag dag 19”. Winnaars worden op onze Facebookpagina bekend gemaakt.