Vegan kerstmenu 2015

Vegan feestdagen?

Feestdagen zijn hartstikke leuk, maar niet altijd vegan friendly. Toch kan het hartstikke makkelijk zijn om een vegan kerst te vieren. Zonder dierlijke producten. Je moet net maar even weten hoe! Laat je inspireren door heerlijke, plantaardige kerstgerechten voor een vegan kerstmenu. Goed voor de dieren, het milieu, je medemens én je eigen gezondheid.

VeganChallenge

Heb je er trouwens al eens aan gedacht om mee te doen met de VeganChallenge? Ons doel is om jou te helpen om veganistisch te gaan leven. Na het inschrijven ontvang je dagelijks een nieuwsbrief van ons. Deze staat boordevol tips over veganisme, recepten voor gerechten en artikelen over gezondheid en andere thema’s. Daarnaast vind je er een veganistische voorraadlijst, nieuws van de NVV en nog veel meer. Wil je nog meer informatie? Kijk dan eens op onze Facebook, Instagram of Twitter.

100% plantaardig kerstmenu

Vind je het lastig om te bedenken hoe je een lekker vegan kerstmenu op tafel kunt zetten? Geen paniek! Speciaal voor jullie hebben we een mooi kerstmenu samengesteld, uiteraard geheel plantaardig. Veel kookplezier en een heerlijke kerst toegewenst!

Ga met de muis over de afbeelding om de navigatie in beeld te krijgen.

P.S. Bekijk hier ook een recenter kerstmenu, of die van 2016! En heb je al bij de andere veganistische feestdagen gekeken? De NVV biedt nóg meer recepten aan voor veganistische feestdagen.


Nog meer (kerst)recepten

Meer inspiratie nodig? Blader eens door onze (kerst)recepten! Of kijk eens bij De Groene Meisjes, Veganistisch Koken, Vegetus, Suzette, Oh She Glows of bij Vegadutchie. Zelfs Jamie Olivier kookt plantaardig! Benieuwd wat anderen eten? Check onze Facebookgroep.

Stuur een vegan e-card

Kerstkaart sturen, maar te lui om een brievenbus te zoeken? Maak je familie en vrienden ook bewust van de vele voordelen van een vegan lifestyle. Stuur ze een diervriendelijke kerstboodschap of nieuwjaarswens toe met een van onze e-cards! Helemaal gratis, direct van de VeganChallenge.