Ambassadeurs gezocht

Vanaf 2021 organiseert de Nederlandse Vereniging voor Veganisme (de NVV) jaarlijks ‘De Nationale VeganChallenge’, oftewel de NVC. Voor de NVC worden niet(-volledig)-vegans uitgedaagd om in januari 30 dagen veganistisch te leven. Voor dit evenement zijn wij op zoek naar enthousiaste ambassadeurs. Doe jij mee?

Wat doet de NVV?

De NVV is dé vraagbaak op het gebied van veganisme voor zowel beginnende als doorgewinterde vegans. Het doel van de NVV is meer bewustwording te creëren over veganisme en om de positieve gevolgen voor dier, gezondheid en planeet te delen met de wereld. Zo inspireren we elkaar om vaker of geheel plantaardig te eten! De Nationale VeganChallenge (NVC) vindt gelijktijdig plaats met Veganuary in januari en staat los van de ‘normale’ VeganChallenge die in tegenstelling tot de NVC het hele jaar door gedaan kan worden.

 

 

Wie zoeken we?

 

Om meer mensen te bereiken zijn we op zoek naar ambassadeurs die plantaardig eten, een bekend gezicht hebben en die veganisme willen stimuleren! De rol van de ambassadeur is om zich op een sympathieke manier publiekelijk te profileren als veganist en namens de NVV de Nationale VeganChallenge te promoten.

Samengevat

  • Je laat je actief uit richting bijvoorbeeld fans, volgers en lezers over jouw rol als ambassadeur van de NVC.
  • Je plaatst in overleg met de NVV berichten op social media die op strategische momenten worden geplaatst. We denken aan ongeveer 4 berichten in de maand december. Met hulp van onze eigen redactie beperken we jou werklast hiervoor tot het absolute minimum.
  • We willen graag een kort online interview afnemen dat we zullen delen op onze kanalen.
  • Tot slot vragen we je om je op één of meer evenementen te vertonen en daar actief te zijn door bijvoorbeeld te flyeren, iets te openen of een korte speech te houden. Gezien de huidige situatie rondom de Corona weten we niet zeker of dit gaat gebeuren.

Samen maken we het verschil!

 

 

Wil jij je opgeven als ambassadeur? Geef hieronder je naam en e-mailadres op en wij nemen contact met je op. Heb je nog vragen? Mail ons op info@veganchallenge.nl.