Tip van de dag
 
De komende maand vind je hier dagelijks een korte tip. Ideaal als je weinig tijd hebt, maar wel iets nieuws wil leren over veganisme. De tip van vandaag: lees ze allemaal! :) 
overnight oats
Inspiratie voor zaterdag 1 april
OntbijtOvernight oats met fruit en yoghurt
Lunch: Frisse komkommer-cashew dip

Bakrecept: Bananenbrood
Diner: Groente paëlla

Je kunt nog veel meer recepten vinden in onze database.
Bezoek ook de website voor alle andere recepteninspiratie.
Ik wil meer zien!
Hoe werken de recepten?
De komende maand krijg je elke dag een e-mail met recepten inspiratie voor de volgende dag. Meestal is dit inspiratie voor ontbijt, lunch en diner. Zo weet je vandaag al wat je morgen kunt gaan eten en kun je ook alvast boodschappen doen. Als je liever wat meer vooruit plant, kun je alle inspiratie menu's voor de komende week hier vinden. 
 
We proberen bij de recepten aan zoveel mogelijk wensen te voldoen: supermarktvriendelijk, snel klaar en gezond. Toch kan het zijn dat jij een recept niet makkelijk of snel genoeg vind, of dat het niet aan jouw eisen van gezonde voeding voldoet. Als je liever iets anders eet, mag dat natuurlijk ook. Vergeet ook niet genoeg tussendoortjes (zoals fruit) te eten en genoeg water te drinken.
Leesvoer voor vandaag
Lastige vragen over veganisme beantwoord
Deze maand zul je waarschijnlijk een heleboel vragen krijgen van mensen om je heen. Veganisme, wat is dat dan? Eet je dan nog alleen maar sla? Heeft dat eigenlijk wel nut? Planten hebben toch ook gevoel? Kun je niet gewoon biologisch vlees eten? Speciaal voor jou heeft Maya voor jou elke dag een video klaarstaan om één van deze vragen te beantwoorden.
Ga naar Maya's youtube kanaal →
Morgen begint de VeganChallenge
Morgen, 1 april, gaan we van start! Samen met ruim 2500 andere deelnemers ga jij deze maand alles wat vegan eten en leven te bieden heeft ontdekken. Om jouw VeganChallenge een groot succes te maken, geven we je vandaag nog wat extra tips.
Lees meer →
Wie zijn wij?
De VeganChallenge wordt gerund door een aantal enorm enthousiaste vrijwilligers die jou willen helpen om op een laagdrempelige manier kennis te maken met veganisme. Graag stellen wij ons vandaag aan jou voor! Schroom ook niet om ons te bestoken met al je vragen, want we helpen je graag.
Lees meer →


© Nederlandse Vereniging voor Veganisme
Unsubscribe    |    View this email in your browser
Twitter Instagram