Tip van de dag: avocado

Heb jij al kennis gemaakt met de avocado? Naast lekker en gezond is deze vrucht ook nog eens ontzettend veelzijdig. Je kunt er natuurlijk guacemole van maken, maar er is nog veel meer mogelijk met onze ster: denk bijvoorbeeld aan avocadosoep, bijvoorbeeld in combinatie met courgette of broccoli. Wist je dat je ook chocolademousse kan maken van avocado? Het recept is hier te vinden. In onze receptendatabase vind je nog veel meer heerlijke recepten met avocado in de hoofd- of bijrol.
Inspiratie voor dinsdag 25 april

Brunch: Wentelteefjes met zomerfruit
Snack: Artisjokhartenspread
Diner: Shephard's pie: ovenschotel met aardappelpuree en groente

Je kunt nog veel meer recepten vinden in onze database.
Bezoek ook de website voor alle andere recepteninspiratie.

Ik wil meer inspiratie! →
Leesvoer voor 24 april
Vegan in de supermarkt: België
In sommige winkels is het al moeilijk om vega voedsel te vinden, laat laat staan plantaardig. In België is dit nog iets lastig. Volgens Sarah, één van onze Vlaamse oud-deelneemsters, lijkt België een beetje achterop te hikkelen. Vandaag leid ze ons rond door het vegan assortiment van de Belgische supermarkt.
Lees meer →
Leuke Nederlandse vloggers
Je kunt natuurlijk schrijven over veganisme of foto’s maken van je eten, maar je kunt het ook op film laten zien. Laat nou precies zijn wat deze leuke Nederlandse vloggers graag doen. Vandaag delen we een aantal creatievelingen van Nederlandse bodem.
Lees meer →
Eetdagboek: Selma
‘Wat eet je dan nog wel?’ is een vraag die je deze maand misschien vaak hoort. 
Nou, genoeg hoor! Vandaag vertelt Selma wat zij op en dag eet. Ze is al vijf jaar vegan, waarvan ze de laatste drie jaar ook geen geraffineerde suiker meer uit. 
Lees meer →

VeganChallenge activiteiten

Door heel het land worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd deze maand. Op VeganEvents kun je de hele lijst vinden, maar hieronder alvast een voorproefje:

26 april: Ouder kind high tea (thema: oranje) @ Alkmaar
28 & 29 april: Kickstart je dag! Ontbijten doe je zo @ (omgeving) Den Bosch
29 april: Italian Raw Vegan Brunch @ Den Haag© Nederlandse Vereniging voor Veganisme
Unsubscribe    |    View this email in your browser
Twitter Pinterest Instagram