Speciaal aanbod voor jou als VeganChallenge-deelnemer
Super dat je hebt meegedaan aan de VeganChallenge! We hopen dat het hier niet stopt voor je, maar dat je enthousiast verder gaat op deze ingeslagen weg. Voor jou als deelnemer van de VeganChallenge hebben we een exclusief aanbod:

Word nu lid van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme en ontvang GRATIS een prachtig vegan boek naar keuze*!

En dat is niet alles; door lid te worden van de NVV ontvang je ook vier keer per jaar VEGAN Magazine, boordevol interessante artikelen en columns over veganisme, leuke recepten en interviews, en een NVV-ledenpas met korting bij bijna 200 Vegan Friendly-adressen. En het allerbelangrijkste: door je aan te sluiten als lid help je mee met de promotie van de vegan lifestyle, met voordelen voor het welzijn van dieren, mensen, natuur en milieu!

Welk boek kies jij als welkomstgeschenk*?
 
De Vegarevolutie – Lisa Steltenpool 
(winkelwaarde € 19,95)

De vegarevolutie

De vegarevolutie is hét Nederlandse basiswerk over veganistisch eten. Naast meer dan vijftig plantaardige recepten biedt het boek onderbouwde informatie over gezondheid, dierenwelzijn, milieu en duurzaamheid.


No Milky Way I – vegan desserts 
(winkelwaarde € 34,-)

Afbeeldingsresultaat voor no milky way

No Milky Way is een fraai vormgegeven hardcover kookboek met daarin meer dan 65 recepten voor vegan desserts en zoetigheden. Recepten zonder melk, eieren en andere dierlijke producten + een heleboel tips en trucs die jouw kook-en bakplezier alleen maar leuker zullen maken!

No Milky Way II – vegan lunch 
(winkelwaarde € 34,-) 

No milky way 2

De splinternieuwe hartige opvolger van No Milky Way I – vegan desserts. Een fraai vormgegeven hardcover kookboek met meer dan 60 overheerlijke lunch recepten – zowel warm als koud. Van vegan burgers en ’not dogs’, maaltijdsoepen, knapperige broodjes en smeuïge spreads tot lunchbowls, quiches en nog veel, véél meer.
De VeganChallenge is één van de projecten van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme, dé ledenvereniging die zich in Nederland inzet om het veganisme te promoten. Help ook mee het veganisme te bevorderen en word nu lid. Met meer leden kunnen we meer bereiken!
Word lid en kies een prachtig boek als welkomstgeschenk*
Word nu lid van de NVV

*) Deze aanbieding geldt als je lid wordt vanaf een bijdrage van € 5 per maand. Wil je wel lid worden, maar liever voor een lager bedrag? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom! Je bent al lid van de NVV voor € 20 per jaar. Dan ontvang je het kookboekje “Veganistisch koken” als welkomstgeschenk, en natuurlijk 4x per jaar VEGAN Magazine en de ledenpas voor korting bij bijna 200 Vegan Friendly-adressen. Je wordt lid tot wederopzegging. Opzeggen is mogelijk na de eerste 12 maanden lidmaatschap. Heb je een niet-Nederlands adres? Dan ontvang je VEGAN Magazine digitaal, en vervalt het welkomstcadeau helaas vanwege de hoge portokosten.

Facebook Twitter Instagram Pinterest
Groetjes,
Het VeganChallenge Team
Elk jaar doen meer dan 10.000 mensen mee aan de VeganChallenge. Wij informeren hen met ruim 20 vrijwilligers over veganisme en de voordelen voor dierenwelzijn, milieu en gezondheid. De VeganChallenge is een onderdeel van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme. Wil je andere deelnemers spreken, meld je dan aan voor onze Facebookgroep of kijk op het forum.
Uitschrijven    |    E-mail archief    |    Bekijk in browser