Curry-chickpea wraps

Deze wraps zijn zo geweldig lekker en snel gemaakt met producten die waarschijnlijk al in je keukenkastje staan. Ze zijn ideaal voor de lunch op school of werk. De pittig gekruide kikkererwten, de zoete rozijnen en de frisse komkommersalade zorgen voor een spannende combinatie van smaken.

 Dit recept is met toestemming overgenomen uit Lisa Goes Vegan van Lisa Stel. Foto credit: Puur by Dyana

Curry-chickpea wraps

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de ui en knoflook fijn en bak ze glazig in een koekenpan met wat olie. Voeg de afgespoelde kikkererwten en alle kruiden toe en bak alles in ongeveer 7 minuten op middelhoog vuur. Voeg de rozijnen op het laatst toe en zet het vuur laag. Snijd voor de salade de komkommer in blokjes en de bosui en munt of dille fijn. Doe dit in een kommetje en meng met de sojayoghurt. Vul een wrap voor de helft met het currymengsel en voor de andere helft met de komkommersalade. Rol strak op, zet vast met een satéprikker en geniet!

Tip: Voeg wat blokjes gekookte (zoete) aardappel of quinoa toe voor extra vulling.