Portret van een vegan: Maak kennis met Ronja

Wat stel jij je voor bij een veganist?

In dit “Portret van een vegan: Maak kennis met Ronja” leer je Ronja kennen als veganist pur sang. Niet alleen eet ze veganistisch, maar zelfs haar tatoeages laten je zien dat ze 100% voor veganisme gaat.

Ze neemt je een dagje mee in haar leven. Wat kookt ze en hoe? Als ze uit gaat eten, waar dan? En kun je een kat veganistisch te eten geven, of juist niet? Deze vragen beantwoordt ze in de video, maar misschien nog wel belangrijker: ze introduceert ook uitgebreid haar katten.

Veganisme in het dagelijks leven

In de vlog “Portret van een vegan: Maak kennis met Ronja” vertelt Ronja over haar dagelijkse leven. Eigenlijk verschilt dat niet zo veel van iemand die zich geen veganist noemt. Ronja werkt en studeert ook, bezoekt ook vrienden en familie en hangt af en toe ook een avond op de bank. De crux ligt natuurlijk bij haar veganistische eten en lifestyle!

Meedoen aan de VeganChallenge?

Ben je geïnspireerd door Ronja’s veganisme in deze portret van een vegan? Doe dan mee met de VeganChallenge! Je krijgt dan een maand lang ervaringen, recepten, informatie en tips. Kijk je liever gewoon even in onze receptendatabase, klik dan hier!

Tags:

In 3,5 jaar is Maya gegaan van vegan noob die het alleen in haar hart wist naar een vegan die alle standaard antwoorden paraat heeft. Time to Share! Meer blogs lezen…

Maya Papaya

Blogger