Nieuwe blogster: Anne-Fleur

Hoi allemaal!

Mijn naam is Anne-Fleur, ik ben 27 jaar en woon in Ede. En ik ben de nieuwe blogster bij de VeganChallenge! Ik wandel graag en ben gek op de bioscoop (soms zit ik er 3 keer per week), chocola en de kookkunsten van mijn man. Ik test graag nieuwe vegan vondsten uit de winkel en grijp ieder excuus voor vegan-taart aan.

De VeganChallenge

Eind 2015 deed ik mee aan ‘De VeganChallenge’. Dit heeft mij zo aan het denken gezet dat ik mij daarna ben gaan verdiepen in het veganisme en een duurzame levenswijze. 2 jaar geleden heb ik dan ook de keuze gemaakt om veganist te worden. Ik had toentertijd, en nog steeds, zoveel vragen.

– Wat kan je dan wel eten?

– Hoe overleef je sociale situaties

Moet ik nu al mijn spullen weggooien?

Mijn persoonlijke zoektocht was een echte verrassing

Tijdens mijn zoektocht ben ik regelmatig verrast: ik heb leuke nieuwe mensen leren kennen 🙂 En heb daarnaast een hoop nieuwe producten ontdekt, zoals: Vegan apfelstrudel uit de diepvries; 3 soorten Ben&Jerry, bij de Appie om de hoek en pizza’s die ik gewoon vanaf de bank kan bestellen!

Ik ga jou helpen!

Het is allemaal een stuk leuker en gemakkelijker dan ik altijd dacht. Daarom vind ik het erg leuk dat we elkaar op weg kunnen helpen. Ik hoop voor jou de stap naar het veganisme makkelijker te maken als nieuwe blogster bij de VeganChallenge. Daarom ga ik schrijven over de dingen die ik dagelijks meemaak en over onderwerpen waar ik veel over nadenk. Lees je mee?

Tot mijn volgende blog!

Liefs Anne-Fleur!

Tags:

Hoi! Ik ben Anne-Fleur en sinds een aantal jaren bezig met veganisme. Vegan eten en leven was zeker geen keuze van maandag op dinsdag, dus ik weet goed waar je in het begin tegenaan kunt lopen. Ik vertel je hier graag meer over. In eerste instantie ben ik veganistisch gaan leven voor dierenwelzijn. Langzamerhand heb ik ook veel ontdekt over de voordelen voor het milieu en de wereld! Mijn zoektocht naar een meer sustainable lifestyle kun je ook volgen op instagram: @plantaardigsfeertje. Hier inspireer ik je graag om meer na te denken over duurzaamheid en veganisme. Meer blogs lezen…

Anne-Fleur

Blogger