Hoe overleef je als enige vegan op de bbq?

Hoe overleef je als enige vegan bij een BBQ? Dat vertelt Jetske je in deze video.
Ze geeft je niet alleen tips, maar ze laat ook drie heerlijke en vooral ook makkelijke gerechten zien voor op en bij de bbq.

Vooral genieten!

Dat is wat Jetske je vooral wil meegeven. Geniet. Laat je niet gek maken door je familie/vrienden of wie dan ook die vinden dat jij ook dat worstje of de saté moet proberen. Het is voor vleeseters soms lastig om te bedenken wat wel of niet vegan is – en niet alle vegetarische opties zijn vegan. Het kan dus zomaar zijn dat je, wanneer je het hen laat kopen, je per ongelijk een burger met ei of melk erin krijgt… Je kunt dus twee dingen doen:

  1. Het risico nemen en de gastheer/vrouw een burger voor je laten kopen
  2. Zelf aanbieden dat je iets mee neemt, wat als voordeel heeft dat je zelf kan bepalen wat je eet en hoeveel je eet. Leuk is als je dan ook wat extra maakt voor de anderen, zodat zij ook kunnen proeven.

Vegan kruidenboter

Jetske deed het laatste en laat je in deze video zien wat ze allemaal maakte. Zo maakte ze onder andere heerlijke kruidenboter! Een aanrader. Sowieso vond Jetske zelfgemaakte kruidenboter altijd heerlijk, maar ook vegan is deze zeker de moeite waard. De kruidenboter is natuurlijk ook goed te gebruiken op een stokbroodje bij je soep 🙂

Tags:

Deze vegan fitgirl is opzoek naar de fitste versie van zichzelf en neemt jou daarin mee. Ze ruilt graag van eetdagboek met andere vegans en ontdekt toffe duurzame en vegan hotspots. Dit alles met een goeie dosis zelfspot. Meer blogs lezen…

Jetske

Blogger