Even voorstellen… Dymphie de veganist

Even voorstellen…

Even voorstellen… Dymphie de veganist. Ik ben Dymphie (de veganist) Burger, 24 jaar oud. Ik ben sinds bijna twee jaar veganist, en daarvoor was ik acht jaar vegetariër. Je kunt zien dat ik al een tijdje ervaring heb!

Op dit moment woon ik in Bonn in Duitsland, maar ik heb het grootste deel van mijn leven in Amsterdam gewoond. Naast schrijven voor de VeganChallenge, promoveer ik op dit moment aan de Universiteit Bonn op klimaatbestendige (akker)landbouw. Dit is een thema wat dicht aansluit bij mijn overtuigingen als veganist en student.

Veganisme als student

Als Dymphie de veganist ga ik proberen te laten zien dat je ook als student makkelijk veganist kunt zijn, dat je ook kunt kamperen als veganist en ik kan veel vertellen over wat de voordelen van veganisme voor het milieu zijn.

Zo hoop ik veel andere mensen te inspireren om ook veganisme te proberen. Heb ik je interesse al gewekt? Kijk dan bijvoorbeeld eens bij de blogs, recepten of andere pagina’s van de VeganChallenge. Je kunt ons verder ook vinden op Facebook en Instagram, als je er nog geen genoeg van hebt. Zo kun je meer leren over veganisme en veganistisch eten, koken en leven. Daarnaast vind je informatie over lifestyle, zoals over kleding, verzorgingsproducten en meer.

PS. Heb ik je geïnspireerd? Doe dan ook mee aan de VeganChallenge!

Tags:

Dymphie heeft in Amsterdam al vele vegan hotspots ontdekt en ondekt ze nu ook in Bonn en Keulen, waar ze promoveert op klimaatbestendige landbouw (over planten uiteraard). Naast alle milieu-aspecten van veganisme deelt ze ook haar ervaring met vegan reizen en veganisme met een studentenbudget. Meer blogs lezen…

Dymphie

Blogger