Even voorstellen… Dymphie

Ik ben Dymphie (vega) Burger, 24 jaar oud. Ik ben sinds bijna twee jaar veganist, en daarvoor was ik acht jaar vegatariƫr. Op dit moment woon ik in Bonn, in Duitsland, maar ik heb het grootste deel van mijn leven in Amsterdam gewoond. Naast schrijven voor de vegan challenge promoveer ik op dit moment aan de universiteit Bonn op klimaat bestendige (akker)landbouw.

Ik ga proberen te laten zien dat je ook als student makkelijk vegan kunt zijn, dat je ook kunt kamperen als veganist en ik kan veel vertellen over wat de voordelen van veganisme voor het milieu zijn.

Tags:

Dymphie heeft in Amsterdam al vele vegan hotspots ontdekt en ondekt ze nu ook in Bonn en Keulen, waar ze promoveert op klimaatbestendige landbouw (over planten uiteraard). Naast alle milieu-aspecten van veganisme deelt ze ook haar ervaring met vegan reizen en veganisme met een studentenbudget. Meer blogs lezen…

Dymphie

Blogger