Beschuitpap
Zelfs dit troostvoedsel hoef je niet te missen als je vegan geworden bent: die warme, knusse beschuitpap. Want er bestaat ook ei-vrije, vegan beschuit. Zoek even op Vegan Wiki welke merken ei-vrij zijn.
Ingrediënten
- 1 vegan beschuit
- 1 à 1,5 dl. plantaardige melk
- bruine suiker of een ander zoetmiddel
- optioneel: kaneel
Bereiding
Leg de beschuit in een schaaltje.
Verwarm de melk in een pannetje tot het kookt of bijna kookt.
Giet de melk op de beschuit en laat 1 minuut staan (met een deksel over het schaaltje, zodat het warm blijft). De beschuit krijgt zo de tijd om lekker zacht te weken.
Zoetmiddel toevoegen en eventueel wat kaneel strooien… en slobberen maar.
- Menugang:
- Ontbijt, Dessert
- Keuken:
- Hollands
- Type:
- Brood & Crackers, Dessert
- Seizoen:
- —
- Gelegenheid:
- —
- Smaak:
- Romig, Zoet
- Allergieën en diëten:
- —
- Moeilijkheidsgraad:
- Makkelijk
- Labels:
- Budgetvriendelijk, Supermarktvriendelijk