Wat vond jij van de VeganChallenge?

Help ons de VeganChallenge nog beter te maken
Het is alweer een week geleden dat je de VeganChallenge hebt afgerond. We zijn benieuwd hoe jij de uitdaging hebt ervaren!

Hoe ging het tijdens de Challenge? Wat vond je van de nieuwsbrieven, blogs, recepten en weekmenu's? Zijn er onderwerpen die we niet behandeld hebben? Wat vond je leuk of lastig? En is je eetpatroon en/of leefstijl veranderd?

We willen het graag weten! Daarom vragen we jou of je onze enquête in wilt vullen. 
Met nieuwe ideeën, feedback en tips kunnen we nog meer mensen als jij bereiken. Help jij ons mee?

What’s in it for you?
De enquête invullen kost maximaal een paar minuten van je tijd. Geef je aan het einde je e-mailadres aan ons door, dan maak je automatisch kans op het kookboek No Milky Way II – vegan lunchEen fraai vormgegeven hardcover kookboek met meer dan 60 overheerlijke lunch recepten – zowel warm als koud. Van vegan burgers en ’not dogs’, maaltijdsoepen, knapperige broodjes en smeuïge spreads tot lunchbowls, quiches en nog veel, véél meer. Die wil je hebben, toch?
Vul de enquête in en maak kans op het kookboek
No Milky Way II - Vegan lunch
Ja, ik help mee!
Uiteraard gaan we vertrouwelijk met je gegevens om! De gegevens worden enkel gebruikt om de VeganChallenge te evalueren en volgende edities te verbeteren.
Facebook Twitter Instagram Pinterest
Groetjes,
Het VeganChallenge Team
Elk jaar doen meer dan 10.000 mensen mee aan de VeganChallenge. Wij informeren hen met ruim 20 vrijwilligers over veganisme en de voordelen voor dierenwelzijn, milieu en gezondheid. De VeganChallenge is een onderdeel van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme. Wil je andere deelnemers spreken, meld je dan aan voor onze Facebookgroep of kijk op het forum.
Uitschrijven    |    E-mail archief    |    Bekijk in browser