Vegan blijven: Veganisme op de lange termijn

Veganisme op de lange termijn

Veganisme op de lange termijn: voor sommigen een makkie, maar voor anderen best lastig. Als je net veganist bent geworden, dan leer je bijvoorbeeld nog wat je wel en niet wilt eten. En welke producten en recepten vegan zijn, en welke niet. Of hoe het nou precies zit met uit eten gaan, in Nederland of het buitenland. Veganisme op de lange termijn houdt echter in dat je door de tijd heen je motivatie ook vasthoudt.

Veganisme in je leven

Om op de lange termijn veganisme vast te houden, is het ook van belang dat je het leuk voor jezelf maakt. In de bovenstaande vlog legt Maya uit hoe je dat het beste kunt doen. Ga bijvoorbeeld eens uit eten, koop eens een nieuw product of spreek af met andere veganisten. Al deze activiteiten kunnen je helpen om je goed over jezelf en veganisme te voelen.

Meedoen met de VeganChallenge?

Ben je nog geen veganist? Of al een tijdje, maar heb je nog je twijfels? Doe dan (nog) eens mee met de VeganChallenge! We bieden je een maand lang aan tips, recepten, blogs, vlogs, informatie, artikelen, opinies en nog veel meer. Als beginnende veganist kan deze informatie heel handig zijn in het dagelijkse leven. En zelfs als geoefende veganist hebben we nog handige tips en recepten voor je.

Tags:

In 3,5 jaar is Maya gegaan van vegan noob die het alleen in haar hart wist naar een vegan die alle standaard antwoorden paraat heeft. Time to Share! Meer blogs lezen…

Maya Papaya

Blogger