Vegan tapas ideeën

Vegan tapas ideeën? Pasen en kerst zijn van die dagen die veel mensen met hun familie doorbrengen. Als beginnende (en vooral als enige) vegan kan het lastig zijn wat je op dit soort dagen dan kunt eten. Jetske is zelf inmiddels ruim twee jaar vegan en haar familie en vrienden weten niet beter. Daar waar in het begin iedereen het “lastig” vond, vinden ze het nu juist leuk om te experimenteren.

Geef het tijd…

Het heeft dus even tijd nodig. Inmiddels vertrouwt Jetske er 100% op dat wanneer zij bij haar ouders gaat eten, er iets vegans voor haar is. Het leuke vindt ze dat haar ouders de laatste tijd gewoon met haar mee eten 🙂 En nee, niemand klaagt over het missen van vlees. Zo ook op deze dag at Jetske bij haar ouders, op haar ontbijt na, praktisch hetzelfde (okay, ze hadden voor haar ander soort taart en bij de tapas voor henzelf een kaasje, maar het avondeten was volledig vegan :))

Super tof!

En dat vindt Jetske super tof! Ze waardeert het enorm dat haar ouders zo hun best doen om voor haar iets lekkers klaar te maken en zij zelf ook mee doen! Dat zijn de kleine beetjes die het doen! En zoals haar moeder zei: “Zo lastig is vegan helemaal niet.” Zeker anno 2019 zijn er steeds meer opties. Daar waar je als vegan eerst echt gedoemd was om alleen maar blaadjes sla en een schoenzoolschnitzel te kauwen, kun je tegenwoordig genieten van van alles en nog wat. Zo ook vegan Magnum! En ja ze bekent, dat heeft ze wel gemist hoor. Maar gelukkig hoeft dat tegenwoordig niet meer.

Gezond??

Het is dan misschien wel vegan, maar niet gezond. Jetske heeft vanaf het begin af aan mensen verteld dat suiker en vet ook vegan zijn, en ja dat is niet bepaald gezond…. Maar hey! Het was wel lekker. 

Tags:

Deze vegan fitgirl is opzoek naar de fitste versie van zichzelf en neemt jou daarin mee. Ze ruilt graag van eetdagboek met andere vegans en ontdekt toffe duurzame en vegan hotspots. Dit alles met een goeie dosis zelfspot. Meer blogs lezen…

Jetske

Blogger