Vegan in Disneyland Parijs

Voordat ze een halve marathon rende, ging Jetske eerst een dagje naar Disneyland Parijs. Maar waar kan je lekker eten als vegan in Disneyland Parijs? Hier volgen haar tips:

Colonel Haiti Pizza outpost

Haar eerste hotspot zit in Adventure land. Jetske hoorde van vele vegans dat ze hier een pasta Napoliata hebben die gewoon vegan is. Zijzelf heeft deze niet geproefd, aangezien ze al vroeg ging avondeten bij de tofste vegan hotspot!

Agrabah

Soms denkt ze wel eens: het had zo moeten zijn. Jetske wilde altijd weer eens eten bij Agrabah, het restaurant van Aladin, waarin je je begeeft in een sprookje van 1001 nachten. Ze wist echter niet of ze wel iets vegans hadden. Toen ze zelf wat voorwerk ging doen, kwam ze er achter dat dit vegan heaven was! Ze hebben heerlijke groentecurry’s encouscous gerechten. Daarnaast is er ook een hele saladebar! Superfijn 🙂 Naast dat het een van de weinige restaurants met vegan opties is, is het ook het meest betaalbare restaurant. Je kunt hier onbeperkt eten voor 32 euro.

Neem zelf snacks mee!

Hoewel je tas wordt gecontroleerd en je geen eten mee mag nemen het park in, raadt Jetske je dit toch aan wel te doen (alleen geen koelboxen vol). In de video zul je zien waarom je vooral je eigen snacks mee moet nemen. Het is er allemaal zeer aan de prijs, ze herhaalt zeer aan de prijs!!! Neem dus of een zak geld mee of je eigen snacks.

Voor, tijdens en na mijn halve marathon

Naast dat Jetske je wat vegan hotspots in Disney laat zien, laat ze je ook zien wat ze allemaal voor, tijdens en na haar halve marathon at. Want het is natuurlijk waanzinnig belangrijk dat je goed eet rondom zo’n wedstrijd.

Tags:

Deze vegan fitgirl is opzoek naar de fitste versie van zichzelf en neemt jou daarin mee. Ze ruilt graag van eetdagboek met andere vegans en ontdekt toffe duurzame en vegan hotspots. Dit alles met een goeie dosis zelfspot. Meer blogs lezen…

Jetske

Blogger