Pastasalade met vegan kip en soja hüttenkäse: Jetske’s favoriete pastasalade! Ze deelt deze dan ook graag met jullie. Het is lekker zoet, romig en zoutig in één!
Niet altijd vegan geweest
Jetske is niet als vegan opgevoed en dit is dan ook een recept dat in eerste instantie helemaal niet vegan is. Er gaat namelijk kip en hüttenkäse in. Jetske vond het dan ook oprecht jammer dat ze deze salade niet meer kon eten als vegan, want dit was haar favoriet! Totdat… ze deze veganizede!! En ja, ze moet zeggen: hij is waanzinnig lekker – net zo lekker als de real thing!
Tropische verassing
De mango in het geheel maakt dat het lekker zoet wordt, met het zure van de sinaasappel en het zoute van de pasta en noten en het bittere van de sla-melange is het een hele beleving. Misschien komt het wel doordat ze meteen aan de zomer denkt wanneer ze mango eet. Er gaan dan ook een hoop tropische vruchten in. Wil jij deze salade ook maken? Check de video!
Ingrediënten (4 personen):
- 1 liter sojamelk
- 200g pasta
- 2 handjes cashewnoten
- 250g gemengde sla
- 1 limoen
- 1 mango
- Het sap van 1 perssinaasappel
- 1 groene paprika
- 1 pakje vega kip
- handje verse bieslook
Deze vegan fitgirl is opzoek naar de fitste versie van zichzelf en neemt jou daarin mee. Ze ruilt graag van eetdagboek met andere vegans en ontdekt toffe duurzame en vegan hotspots. Dit alles met een goeie dosis zelfspot. Meer blogs lezen…