Leven op kant en klaarmaaltijden

Voor veel mensen is een van de argumenten om vooral niet vegan te eten: het gemak… Je kan als vegan nu eenmaal lastiger buiten de deur eten en kant en klaarmaaltijden zijn schaars. Maar is dat eigenlijk zo? Jetske nam de proef op de som en ging een dag lang leven op kant en klaarmaaltijden.

Ontbijt, lunch, avond

Haar challenge begon meteen lastig, ze moest namelijk een kant en klaar ontbijt vinden. Natuurlijk had ze een bak soja yoghurt en wat havermout kunnen mixen, daaraan hoef je niet zoveel te koken maar ze vond dit niet bepaald kant en klaar.

Jetske weet bijvoorbeeld dat je bij de AH togo (no spon) yoghurt met musli in 1 bakje hebt zitten (ja de musli zit bovenin dus die moet je nog toevoegen, maar dat noemt zij wel kant en klaar… Nu is deze yoghurt niet vegan en dus moest ze iets anders bedenken.

Ekoplaza

Ze besloot naar de Ekoplaza te gaan, aangezien ze daar op meer opties hoopte. Helaas bleek dat voor het ontbijt echter niet het geval. Jetske denkt dat ze wel 30 keer de winkel rond heeft gelopen voordat ze uiteindelijk een beslissing maakte. Ze was ernstig aan het twijfelen tussen brood en yoghurt en hoopte nog ergens een kant en klaar vegan ontbijt pakketje te vinden..

Macro’s

Jetske doet nu al een tijdje gekke challenges. en hoewel ze geen macro’s meer bijhoud lijkt het haar toch altijd leuk om dit te weten bij de challenges. Zo ook bij deze, ze is namelijk wel heel benieuwd hoeveel ze nu eigenlijk heeft gegeten. Maar vooral ook of ze voldoende aan haar vitamines en minerale is gekomen… En niet alleen Jetske, maar ook jullie vinden het interessant om dit te zien. Om mensen die te maken hebben (gehad) met een eetstoornis, niet te tripleren heeft Jetske besloten deze macro’s op haar instagram te delen. Check haar ook zeker daar als je benieuwd bent wat deze dag haar allemaal heeft opgeleverd.

Tags:

Deze vegan fitgirl is opzoek naar de fitste versie van zichzelf en neemt jou daarin mee. Ze ruilt graag van eetdagboek met andere vegans en ontdekt toffe duurzame en vegan hotspots. Dit alles met een goeie dosis zelfspot. Meer blogs lezen…

Jetske

Blogger