Kun je vegan eten in…. Scheveningen

Kun je vegan eten in Scheveningen? Een plek waar vis en vlees de overhand heeft? Jetske neemt jou in deze video mee naar de vegan hotspots in Scheveningen. Plan dus maar gerust dat dagje strand!

Vegan in een beachclub

In Den Haag stikt het van de vegan hotspots, maar hoe zit het op het strand? Aan zee is natuurlijk vis het meest voor de hand liggend om te eten. Maar gelukkig zijn er ook heel veel vegan opties. Er zijn geen 100% vegan restaurants; wel hebben bijna alle beach-clubs een vegan optie.

Vegan wordt steeds meer de norm

Dat is iets wat Jetske zeker is opgevallen, ook in Scheveningen. Ook al is het maar een optie op de kaart, ze hébben een optie en daar zijn ze vaak ook trots op. Door dit te stimuleren komen er vanzelf meerdere opties en kunnen wij als vegan ons hart ophalen.

Wat Jetske ook opvalt, is dat er steeds vaker goed staat aangegeven wat de allergenen zijn. In ijssalons zie je vaak bordjes staan met daarop duidelijk aangegeven wat gemaakt is van melk of water. Zo weet je precies welke ijssmaken je kan nemen, super handig!

Tags:

Deze vegan fitgirl is opzoek naar de fitste versie van zichzelf en neemt jou daarin mee. Ze ruilt graag van eetdagboek met andere vegans en ontdekt toffe duurzame en vegan hotspots. Dit alles met een goeie dosis zelfspot. Meer blogs lezen…

Jetske

Blogger