Instagram maaltijden proberen….

Na het succes van mijn vorige “Instagram bepaalt wat ik eet” video heb ik besloten er een serie van te maken. In de serie ga ik steeds Instagram openen om te kijken wat er op mijn tijdlijn verschijnt en dit dan ook maken en eten. Natuurlijk wel allemaal vegan 🙂.

Lang leven het algoritme..

Het algoritme was me dit keer echter niet gestemd. Daar waar ik hoopte op een makkelijke avond in de ochtend, een heerlijke salade in de middag en een chille curry in de avond, kreeg ik geen van allen. Desalniettemin heb ik wel heerlijk gegeten! Wat ik vooral grappig vond, is de foto’s die je soms ziet in vergelijking met hoe het er uiteindelijk bij mij uit komt te zien… Alleen mijn avondeten leek zoals op de foto.

Ook maken?

Wil jij nu ook een van deze maaltijden maken? Dat kan natuurlijk! De reden dat ik deze challenge ben gestart, is ook om jullie weer te inspireren hoeveel lekkers er allemaal op de markt is. Want er is ontzettend veel te ontdekken! In deze video heb ik bijvoorbeeld twee nieuwe dingen geprobeerd. Kortom, ook voor mij als veganist sinds twee jaar valt nog veel te leren en ontdekken!

 

Tags:

Deze vegan fitgirl is opzoek naar de fitste versie van zichzelf en neemt jou daarin mee. Ze ruilt graag van eetdagboek met andere vegans en ontdekt toffe duurzame en vegan hotspots. Dit alles met een goeie dosis zelfspot. Meer blogs lezen…

Jetske

Blogger