Kan je vegan eten in.. Barcelona?

Jetske neemt je dit keer mee naar Barcelona. Daar laat ze je alle vegan en duurzame hotspots zien waar zij tijdens haar Barcelona trip is geweest. In deze video showt Jetske je haar 5 favoriete hotspots. Deze moet je gezien hebben als je naar Barcelona gaat!

Vegan pizza!

Inmiddels hebben zowel New York Pizza als Domino’s beide vegan opties. Maar toen Jetske naar Barcelona ging, was dit nog niet het geval. Daarbij komt dat dit tentje alleen maar vegan én vegetarische pizza’s heeft. Het zit vlakbij park Guell en is dus zeker een aanrader als je daar in de buurt bent.

High class?

Wat ook een aanrader is, is Theresa Carls. Dit is wel een restaurantje in een wat meer High class segment. Overigens valt het in Nederlandse begrippen wel mee. Het was vrij betaalbaar, maar de andere restaurants waren goedkoper dan deze. Dit is een restaurant waarvan de prijzen vergelijkbaar zijn met een gemiddeld restaurant. Je betaalt hier gemiddeld tussen de 10 à 15 euro voor een ontbijtje in plaats van 5 à 10 euro.

Maar wat je ervoor terug krijgt is wel super mooi en lekker!

Tags:

Deze vegan fitgirl is opzoek naar de fitste versie van zichzelf en neemt jou daarin mee. Ze ruilt graag van eetdagboek met andere vegans en ontdekt toffe duurzame en vegan hotspots. Dit alles met een goeie dosis zelfspot. Meer blogs lezen…

Jetske

Blogger