Wat ik eet op een week: Vegan dinner edition

Wat eet een veganist door de week?

Aardappelpuree op een burger? Volgens Lijs is dat, met extra ketchup, héérlijk. In deze nieuwste vlog laat ze je zien wat zij ’s avonds als vegan eet. En wat haar favoriete recepten zijn. Zo gaat ze bijvoorbeeld aan de slag met typisch Hollandse gerechten, maar ook met vegan burgers en andere lekkernijen. Laat je eens inspireren door een medeveganist!

Realistisch veganistisch

Lijs geeft al gelijk aan wat het doel is van de video: realistisch veganistisch door het leven gaan. Wat houdt dat nou in? Kort gezegd vindt ze het belangrijk om als veganist te eten, leven en handelen. Daarnaast moet het echter wel passen binnen een leven. Ook als dat druk is, wanneer er niet veel geld is of als je samenwoont met huisgenoten.

Als je je aanmeldt voor de VeganChallenge, krijg je handige tips voor sociale situaties, zoals hoe je gemakkelijk uit eten kunt gaan als veganist, voor grote groepen kunt koken of aan iemand kunt uitleggen waarom je iets niet wilt eten.

Continue nieuwe blogs over veganisme

In haar nieuwste vlog legt Lijs dus uit wat ze eet en waarom. Zoek je nog meer inspiratie? Kijk dan eens bij onze recepten, blogs of doe gewoon mee!

Tags:

Ik ben Lijs Beeckman, een studente uit Gent, België. Naast mijn vlogs en blogs op de VeganChallenge heb ik ook een YouTube kanaal, Lijsismore. Met wat humor en realisme toon ik je hoe eenvoudig het is om zelfs met een drukke agenda of een studentenbudget plantaardig te leven. Meer blogs lezen…

Lijs

Blogger