Vloeibaar door kaakoperatie

Stel je voor, je hebt een kaakoperatie gehad en je krijgt van de arts te horen dat je alleen maar vloeibaar mag eten de komende tijd. Natuurlijk zijn ze daar in het ziekenhuis goed op ingesteld. En dus krijg je direct na de operatie vla en yoghurt. Er is echter één probleem: dit is niet vegan. Dit overkwam Neri. Zij is vegan en wilde graag laten zien hoe je het best kan eten (drinken) na een kaakoperatie.

Alleen maar vloeibaar

De zes weken na haar operatie mocht Neri alleen maar vloeibaar eten. Niet alleen wordt dit geadviseerd, het is ook nog zo dat ze niets anders kan. Doordat haar hele kaak anders is gezet, kan ze vanwege de pijn niet goed kauwen. Helaas is ze daardoor gedoemd om alleen maar vloeibaar te eten. Na zes weken sprak Jetske haar, en zelfs nu kan ze zelfs niet veel meer dan wat baby prutjes.

Hoe raak je vol van vloeibaar?

Je hebt mensen die vrijwillig een sappenkuur volgen. Deze is vooral gericht op zo min mogelijk calorieën binnen krijgen om af te vallen. Neri’s doel is echter niet om af te vallen. Hoe krijg je dan voldoende calorieën binnen als je deze alleen maar mag drinken? Daar heeft Neri een goede oplossing voor gevonden. Ze geeft je dan ook handige tips, mocht jij ook in een situatie terecht komen waarin je (tijdelijk) vloeibaar moet eten. Of dit nu is door een kaakoperatie of door je verstandskiezen die getrokken zijn of om wat voor reden dan ook. Dit eetdagboekje laat je in ieder geval zien dat het kan!

Heftig!

Desalniettemin vond Jetske het erg heftig dit eetdagboekje te volgen! Voor Jetske was dit natuurlijk maar een dag, maar voor waren eht zes weken! Ze verlangt dan ook echt naar iets met een bite! Benieuwd waar ze naar verlangt? Check dan de video.

En heb je de vorige al gezien? Nee?? Check hem hier!!

Tags:

Deze vegan fitgirl is opzoek naar de fitste versie van zichzelf en neemt jou daarin mee. Ze ruilt graag van eetdagboek met andere vegans en ontdekt toffe duurzame en vegan hotspots. Dit alles met een goeie dosis zelfspot. Meer blogs lezen…

Jetske

Blogger