Ik zit niet alleen aan de groene smoothies te lurken

“Als alle Nederlanders 1 dag per week geen dierlijke producten meer eten, zijn in 1 klap alle Nederlandse klimaatdoelstellingen gehaald”. Deze quote trok de enthousiaste vlogster Jetske over de streep. Laat je inspireren door haar video’s waarin ze laat zien dat ze niet alleen maar aan groene smoothies zit te lurken.

Veganisme is gezond

Eén van de dingen die Jetske graag wil ontkrachten, is dat veganisme altijd gezond is, maar vooral ook dat vegans alleen maar aan groene smoothies lurken. Vandaar ook dat ze vooral video’s maakt waarin ze laat zien wat je allemaal als vegan kan eten. 

Vegan fitgirl:

In het fitnesswereldje zijn macro’s en calorieën erg belangrijk. Jetske wil met haar video’s graag laten zien dat het in principe niet uitmaakt wat je eet qua aankomen of afvallen. Je kan een hele dag alleen maar chocola eten en nog slank blijven, al is dit natuurlijk niet gezond.

Daarnaast wisselt deze vlogster regelmatig met andere vegans van eetdagboek. Hiermee wil ze laten zien hoe divers veganisten eten en zijn. Van exotische recepten tot oer Hollandse AVG-tjes; Jetske probeert het allemaal.

Tags:

Deze vegan fitgirl is opzoek naar de fitste versie van zichzelf en neemt jou daarin mee. Ze ruilt graag van eetdagboek met andere vegans en ontdekt toffe duurzame en vegan hotspots. Dit alles met een goeie dosis zelfspot. Meer blogs lezen…

Jetske

Blogger