Makkelijk shoppen bij vegan webshops

Kom je er niet uit met het beperkte vleesvervangeraanbod van Albert Heijn, Jumbo of Vomar? Voor wie meer vegan producten wil dan de gemiddelde supermarkt verkoopt, kun je ook eens shoppen bij vegan webshops. Ook vegans gaan mee met hun tijd! We geven je graag een aantal tips voor goede webshops met vegan verwenproducten. Indruk maken op je niet-vegan vrienden was nog nooit zo makkelijk!

Een grote webwinkel is Veggiedeli. Het aanbod is enorm en vooral gespecialiseerd in vlees- en kaasvervangers. Ook op vis, mayonaise, gebak, chocola en snoep heeft Veggiedeli het plantaardige antwoord!

Vega-life is begonnen als webwinkel, maar hebben daarnaast ook al jaren een fysieke winkel in Amsterdam. In de (web)winkel kun je niet alleen terecht voor de beste vegan schoenen en t-shirts, maar ook voor verzorgingsproducten die helemaal vegan zijn. Dus wil jij ook zeker weten dat je shampoo of mascara niet op dieren is getest, dan biedt Vega-Life de uitkomst.

Een andere plek waar je terecht kan als je behoefte hebt aan vegan lekkers, verzorgingsproducten, wijn en verzorgingsproducten is de webshop van Plantaardigheidjes. Het zal moeilijk zijn om hier niet te veel te bestellen, want alles ziet er heerlijk uit!

In België kan je bij Veganistisch Koken terecht voor al jouw kookboeken, kaas-, vlees- en vis vervangers en andere heerlijke, 100% plantaardige producten.

Mocht je de producten van de Vegetarische Slager en het vegan merk Fry’s niet bij jou in de buurt kunnen kopen, dan bestel je ook deze online via de webshop van de Vegetarische Slager.

Nog meer online shoppen bij vegan webshops? Op de site van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme vind je een lijst met Vegan Friendly webshops.