Vegan Fit de kerst door

Hoe kom je vegan fit de feestdagen door? December is een heerlijke feestmaand, maar ook een maand waarin mensen altijd van slag raken. Want door al die etentjes en al die heerlijke gerechten word je natuurlijk niet slanker, of toch wel?

Slank de feestdagen door

Wie wil dat nou niet? Toch blijft de tip die altijd terug komt: het maakt niet uit wat je tussen kerst en oud en nieuw eet, het maakt uit wat je tussen oud en nieuw en kerst eet. Een enorme cliché, maar toch zo waar! En ook Jetske, was (en is soms nog steeds) dat meisje dat zich druk kan maken om een taartje of koekje te veel. Maar waarom eigenlijk? De laatste tijd probeert Jetske meer naar haar lichaam te luisteren. Vol is vol en honger is eten. Daarbij maakt ze gezonde keuzes. 

Vegan de kerst door

Als je je niet druk maakt om een calorie meer of minder (wat je ook niet moet doen), maar wel om hoe je als vegan de kerst kan overleven, heeft ze ook nog tips! Maak het bespreekbaar. En dan wel graag ruim voor de kerst en niet wanneer iedereen al ruim de boodschappen in huis heeft gehaald. Houd tijdens de kerst ook je mond als de kalkoen op tafel wordt gezet. Ook al zie jij wel het levende wezen voor je dat op een vreselijke manier wordt vermoord, je familie ziet dit nog (helaas) als eten. Ga dus niet in discussie en houd het leuk!

Hoe je slank de feestdagen doorkomt, vertelt Jetske je in deze video. Daarnaast geeft ze ook tips hoe je als vegan om moet gaan met je omni-familie. Want de feestdagen moeten leuk zijn en geen stress opleveren.

Tags:

Deze vegan fitgirl is opzoek naar de fitste versie van zichzelf en neemt jou daarin mee. Ze ruilt graag van eetdagboek met andere vegans en ontdekt toffe duurzame en vegan hotspots. Dit alles met een goeie dosis zelfspot. Meer blogs lezen…

Jetske

Blogger