Deze apps heeft vegan fitgirl Jetske op haar mobiel.

Jetske is een echte vegan fitgirl, althans zo noemt ze zichzelf! Dit kan ze echter niet alleen, hiervoor heeft ze de benodigde apps op haar mobiel.

Vegan apps

De volgende vegan apps worden allemaal benoemd in de video:

  1. Nike run club (gratis)
  2. Fitbit (gratis)
  3. Cronometer (gratis)
  4. Vegsafe (gratis)
  5. Too good to go (gratis)
  6. Eerlijk winkelen (gratis)
  7. Happy Cow (3,99 dollar)
  8. United wardrobe (gratis)
  9. Vegan amino (gratis)

Een hele rits dus. In de video legt Jetske per app uit waarvoor ze het gebruikt en hoe vaak ze dit gebruikt. Het zijn apps voor duurzaamheid, veganisme maar dus ook sport. Aan de hand van deze apps probeert Jetske zo duurzaam mogelijk te leven.

Duurzaamheid

Want dat is voor haar het allerbelangrijkste. Voor Jetske begon veganisme vanuit duurzaamheid. Ze was bewust bezig met het kopen van kleding en waar dit vandaan kwam tot ze besloot dat als ze echt duurzaam wilde leven, ze beter vegan kon gaan eten. Een van haar favoriete duurzame apps is dan ook de Eerlijk winkelen app. In deze app vind je allerlei winkels per plaats die biologisch of duurzaam zijn. Super handig! Ze past dit dan ook zeker toe als ze in een onbekendere plaats een dagje weg is.

Tags:

Deze vegan fitgirl is opzoek naar de fitste versie van zichzelf en neemt jou daarin mee. Ze ruilt graag van eetdagboek met andere vegans en ontdekt toffe duurzame en vegan hotspots. Dit alles met een goeie dosis zelfspot. Meer blogs lezen…

Jetske

Blogger