Nog 5 supermarkttoppers!

Vandaag vertel ik je over 5 supermarkttoppers. Producten die lekker zijn en vegan en gewoon te koop bij je plaatselijke supermarkt, ideaal toch? Lees, koop & smul!

  1. Vegan Mayonaise

Laten we eerlijk zijn: mayonaise is belangrijk. Gelukkig verkopen alle A-supermarkten tegenwoordig vegan mayonaise en ook nog eens heel lekkere. Zo heeft elke supermarkt de Mayolijn van het merk Remia. Deze mayo smaakt eigenlijk precies zoals de mayonaises met ei. Het heeft een zoete ondertoon. De Albert Heijn verkoopt daarnaast ook het vegan merk Jan Bâton, tevens glutenvrij. Deze mayo heeft een zure ondertoon, een beetje zoals Belgische mayonaise. De structuur is wel minder stevig dan bij de Mayolijn, maar ook deze is erg lekker.

  1. Filet Americain van De Vegetarische Slager

Dacht je dat je filet americain moest missen? Think again, want De Vegetarische Slager (DVS) heeft aan je gedacht. Wat peper, zout en uitjes erbij en smullen maar. Als je van dit soort broodbeleg houdt, dan heeft DVS ook nog vegan versie van paté en boterhamworst voor je. Tegenwoordig heeft ook Kips vegan filet americain en paté.

  1. Vegan pizza

Lidl heeft af en toe vegan diepvriespizza’s in het assortiment. Ideaal voor de avonden dat je geen tijd of zin hebt om te koken. Ik haal zo nu en dan een diepvriespizza, maar moest hiervoor dus voorheen naar één van de biowinkels. Verder hebben ook Domino’s en New York Pizza vegan pizza’s die je kunt bestellen of afhalen.

  1. Havermelk met vanillesmaak van Oatly

Er is werkelijk een scala aan plantaardige melk te koop in de supermarkten, heerlijk. Deze havermelk met vanillesmaak is wel een toppertje. Het smaakt licht zoet en je raadt het al: naar vanille. De melk is lekker in de havermout, in je pannenkoekenbeslag of gewoon uit een glas.

  1. Robuuste koeken van Time out

Hoe fijn dat er vegan koekjes in de supermarkt liggen. Naast Oreo’s zijn de robuuste koeken van Time Out ook veganistisch. Laten die nou ook nog eens mega lekker zijn.

Voor welke van de 5 snel jij nu meteen naar de supermarkt?

Tags:

Meer blogs lezen…

Gastblogger

Blogger