Misconceptie vegans eten ook biologisch!

De misconceptie bestaat dat vegans automatisch ook biologisch eten. Vegan staat dus niet gelijk aan biologisch. Het kan echter wel samengaan. Maya vertelt in onderstaande video hoe het zit en waarom vegan niet gelijkstaat aan biologisch.

 

Lees het blog van Elise voor een uitgebreide uitleg over de verschillen tussen gangbare en biologische teelt.

De misconceptie dat vegans ook biologisch eten is er één. Lees hier over andere onwaarheden over veganisme.

8 onwaarheden over veganisme in Nu.nl artikel

Heb je interesse in veganistisch eten, maar weet je niet goed waar te beginnen? De perfecte stap om te beginnen met veganistisch eten, is door mee te doen aan de VeganChallenge. Je krijgt dan een maand lang alle informatie die je nodig hebt om veganist te worden. Word je gelijk 100% vegan of begin je op een wat lager pitje? Je ontvangt dagelijks informatie over veganisme, blogs en vlogs en recepten voor je veganistische ontbijt, lunch en avondeten.
Daarnaast geven we je informatie over uit eten gaan, omgaan met sociale situaties, het vervangen van producten, hoe je rond kunt komen op een klein budget en nog veel meer. Dit betekent dat je goed voorbereid aan je veganistische reis kunt beginnen. Kijk wat bij jou past!

Tags:

In 3,5 jaar is Maya gegaan van vegan noob die het alleen in haar hart wist naar een vegan die alle standaard antwoorden paraat heeft. Time to Share! Meer blogs lezen…

Maya Papaya

Blogger