Melk goed voor elk?

De meesten van ons worden van jongs af aan geleerd dat je melk moet drinken om gezond te zijn.

In deze video vertelt Maya waarom je melk helemaal niet nodig hebt!

Melk goed voor elk?

Koemelk heb je dus helemaal niet nodig voor je gezondheid. Wist je dat er ontzettend veel plantaardige melksoorten zijn? Denk aan amandelmelk, havermelk, kokosmelk, cashewmelk, sojamelk en hennepmelk. Probeer er wat uit; er zit er vast wel één tussen die jij lekker vindt! Het switchen van koemelk naar plantaardige melk is een makkelijke stap om meer plantaardig te eten/drinken.

VeganChallenge

Heb je interesse in veganistisch eten, maar weet je niet goed waar te beginnen? Zoals hierboven beschreven, is het switchen naar een plantaardige melk een makkelijke eerste stap. Daarbij kan het helpen om mee te doen aan de VeganChallenge. Je krijgt dan een maand lang gratis alle informatie die je nodig hebt om veganist te worden. Word je gelijk 100% vegan, of begin je op een wat lager pitje?

Je ontvangt dagelijks informatie over veganisme, blogs en vlogs om te lezen en kijken en recepten voor je veganistische ontbijt, lunch en avondeten. Daarnaast geven we je informatie over uit eten gaan, omgaan met sociale situaties, het vervangen van producten, hoe je rond kunt komen op een klein budget en nog veel meer. Zo kun je goed voorbereid aan je veganistische reis beginnen.

Ga hier naar het YouTube-kanaal van Maya.

In 3,5 jaar is Maya gegaan van vegan noob die het alleen in haar hart wist naar een vegan die alle standaard antwoorden paraat heeft. Time to Share! Meer blogs lezen…

Maya Papaya

Blogger