Marjan is fan van de verzorgingsproducten van Weleda

Veel verzorgingsproducten van Weleda zijn vegan

Weleda vind ik een heel fijn merk voor verzorgingsproducten. Deze week trof ik drie prachtige nieuwe producten aan in mijn favoriete natuurwinkel. En… met grote letters stond erbij dat ze vegan zijn. Er was een mogelijkheid om de producten in de winkel te testen en monstertjes mee te nemen naar huis.

Ik hou niet heel erg van cosmetica, maar een beetje lippenstift af en toe vind ik wel leuk. Of een goede huidcrème. Ik gebruik van Weleda verschillende oliën, crèmes en douchegel. Deze nieuwe producten spraken me meteen aan.

Waarom spraken ze me direct aan?

De lippencrème gaf een mooie diepe rode tint aan mijn lippen en voelde ook verzorgend en zacht aan. Zo ook de Beauty Balm, voor een subtiele en egale tint, matteert en hydrateert. Ze corrigeren oneffenheden zonder de poriën te verstoppen, zo las ik in de folder. Ik ga ze mezelf cadeau doen morgen 🙂

Op de website van Weleda staan al hun vegan producten. In sommige cosmetische producten gebruikt Weleda de volgende dierlijke grondstoffen: wolvet en bestanddelen van wolvet (wolwasalcohol en cholesterine), bijenwas, bereidingen uit bijenwas (bijenwashydrolysaat) en verzeepte bijenwas, geitenmelk, lactose.

Verder staat op de site te lezen dat alle producten 100 % natuurlijk zijn. Kortom, voor veganisten een heel goede keus als je even oplet op de producten met wolvet, geitenmelk, en dergelijke.

Over Weleda

Weleda bestaat al sinds 1921. Al vòòr de duurzaamheid- en biologische trends maakten zij prachtige natuurlijke en plantaardige producten. En heel mooi vind ik dat ze nog steeds vernieuwen en met de tijd mee gaan. Een bedrijf dat geen concessies doet aan hun visie.

Neem een kijkje in de natuurwinkel of op hun website en ervaar de prettige uitstraling en producten zelf.

Lekker stralen en geuren.

Liefs,

Marjan

P.S. Dit is geen advertorial. Dit blog is voortgekomen uit de mening van Marjan. Er zijn dan ook geen producten gesponsord of ter beschikking gesteld.

Tags:

Vegan met 3 Not-Vegan zonen, hoe houdt Marjan zich staande? Als vegan kok bij retraites leeft zij zich helemaal uit. Met een berg creativiteit redt zij zich thuis prima. Meer blogs lezen…

Marjan

Blogger