“Laat het kriebelen om het zelf te gaan ervaren.”

veganchallengeAl heel lang klonk er een stem in mij: schrijf-schrijf-schrijf. Daarvoor heb ik eerst mijn carrière als psycholoog op de schop gegooid en ben ik allerlei dingen gaan doen die mij inspireren.

Ik leef mijn droom
Ja, ik was toe aan mijzelf eens flink te vernieuwen. Dat ging niet van de ene op de andere dag, natuurlijk. Inmiddels heb ik een veel betere balans gevonden en leef ik mijn droom, passie of gewoon dat waar ik blij van word en wat ik goed kan.

Mijn vak is onderwerp voor mijn blogs en mijn passie voor een gezonde en vegan lifestyle. Ik vind het geweldig om te inspireren en tips, ervaring en hobbels te delen, zodat jij daardoor geraakt wordt en er sprankeltjes van mee kan pakken. Sprankeltjes voor een vegan lifestyle delen, zonder te willen overtuigen. En wie weet wat daaruit voortkomt…

Kriebelen om het zelf te gaan ervaren
Mijn drie zonen zijn niet vegan. Ik laat ze daar vrij in, maar leef het wel voor. Zo wil ik ook de toon in mijn blogs laten klinken. Vanuit het laten zien hoe fijn plantaardig eten kan zijn. Zodat je geïnspireerd wordt en het kan gaan kriebelen om het zelf te gaan ervaren.

Voor mij gaat een vegan lifestyle nog verder dan alleen plantaardig eten, daar vertel ik later graag meer over. Ik begin met blogs over Vegan en Kids. Van het één komt het ander en ik vind het ook fijn om op vragen in te gaan. Dus vraag maar raak.

Het borrelt..
Genoeg te delen, het borrelt, ik heb er zin in om lekker te gaan bloggen voor de VeganChallenge. Zonder gezin zou ik graag een digitale nomade zijn. Maar mijn gezin is me heel lief en daarom ben ik -redelijk- honkvast, maar wie weet als de jongste groot genoeg is. Ik heb nu een parttime baan, waardoor ik ruimte genoeg heb om te bloggen, vegan te koken bij retraites, met mijn BFF wekelijks bij te kletsen, met haar te gaan tuinieren, me spiritueel te ontwikkelen en nog veel meer…

Lanterfanten vind ik heerlijk, met mijn laptop toch een beetje nomade zijn in mijn eigen omgeving.

Ik zie je ‘on the blog’ …

Marjan

Vegan met 3 Not-Vegan zonen, hoe houdt Marjan zich staande? Als vegan kok bij retraites leeft zij zich helemaal uit. Met een berg creativiteit redt zij zich thuis prima. Meer blogs lezen…

Marjan

Blogger