Koelkast toer

Lijs geeft in deze video een toer van haar koelkast. Benieuwd wat er in de koelkast van een vegan student te vinden is? Kijk dan snel de koelkast tour van Lijs!

Heb jij interesse in veganistisch eten, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Het bekijken van een koelkast toer en het vullen van je voorraadkast met vegan producten is een goede eerste stap. Hier vindt je een handige lijst met producten voor in je voorraadkast.

VeganChallenge

De perfecte stap om te beginnen met veganistisch eten, is door mee te doen aan de VeganChallenge. Je krijgt dan een maand lang gratis alle informatie die je nodig hebt om veganist te worden. Word je gelijk 100% vegan of begin je op een wat lager pitje? Je ontvangt dagelijks informatie over veganisme, blogs en vlogs om te lezen en kijken en recepten voor je veganistische ontbijt, lunch en avondeten. Kijk wat bij jou past!

Bekijk hier het YouTube-kanaal van Lijs.

Tags:

Ik ben Lijs Beeckman, een studente uit Gent, België. Naast mijn vlogs en blogs op de VeganChallenge heb ik ook een YouTube kanaal, Lijsismore. Met wat humor en realisme toon ik je hoe eenvoudig het is om zelfs met een drukke agenda of een studentenbudget plantaardig te leven. Meer blogs lezen…

Lijs

Blogger