Hotspot: Vegan sashimi bij Vegan junkfoodbar Amsterdam.

In september liep Jetske de halve marathon in Disneyland Parijs. Dit had ze niet kunnen doen zonder aanmoediging van haar zus en zwager. En dus was het tijd om wat terug te doen! Vandaar dat ze hen uitnodigde om eens lekker uit eten te gaan bij de Vegan Junkfoodbar in Amsterdam.

Vegan junkfoodbar Amsterdam

Voor degene die het niet kennen (wat overigens bijna niet kan): de Vegan Junkfoodbar is de plek waar je je oude vertrouwde snacks vegan kan eten. Zo hebben ze diverse vegan burgers, een vegan bittergarnituur en sinds kort ook vegan sashimi.

Vegan sashimi?

Oké, misschien past het meer in een sushitent, maar hey, het is wel een superleuk idee! Want Jetske bekent dat ze vis wel degelijk mist sinds ze vegan is. Jetske was altijd team vis! En vis blijft lastig om na te maken. Extra blij was ze daarom met de vegan sashimi op de kaart bij de Vegan Junkfoodbar! En hoe episch ziet het eruit! Het lijkt net echt, super cool!

Ze laat nog even in het midden hoe ze het vond smaken, daarvoor verwijst ze je graag naar de video 🙂

Mono meal

De challenge van vandaag lijkt simpeler dan dat hij is; het doel is namelijk om de dag te beginnen met één soort fruit. Hiervan mag je er wel meerdere nemen, zo nam ik bijvoorbeeld drie sinaasappels.

Tags:

Deze vegan fitgirl is opzoek naar de fitste versie van zichzelf en neemt jou daarin mee. Ze ruilt graag van eetdagboek met andere vegans en ontdekt toffe duurzame en vegan hotspots. Dit alles met een goeie dosis zelfspot. Meer blogs lezen…

Jetske

Blogger