Het eetdagboek van The Green Guide

Er staat weer een nieuwe aflevering voor je klaar in de serie: “Het eetdagboek van”.
Deze keer eet Jetske als Mariëlle van The Green Guide. Met haar 1,56 meter is ze een stuk kleiner dan Jetske en dat heeft ze dan ook zeker gemerkt toen ze haar eetdagboek uitvoerde.

Kleine porties

Zo eet Mariëlle drie keer op een dag kleine porties. De portiegrootte heeft Jetske normaal gesproken ook, maar dan eet zij zes keer op een dag. Dus je snapt dat Jetske er weer eens flink wat moeite mee had.

Minimalistisch

Daarnaast leeft Mariëlle zo minimalistisch mogelijk. Dit is ook terug te zien in haar eetdagboek. De maaltijden zijn simpel en voedzaam. Geen spannende kruidenmix of gekke ingrediënten – gewoon hele simpele, makkelijk te maken maaltijden, die snel op tafel staan. Jetske kon dat zeker wel waarderen.

Wat Jetske knap vind aan Mariëlle, is dat ze heel goed luistert naar haar lichaam. Ze eet wanneer ze echt honger heeft en daarnaast eet ze rustig en stopt ze wanneer ze vol zit. Daar kan Jetske zeker nog wat van leren. Al moet ze eerlijk bekennen dat ze al eens het “eten wanneer je honger hebt” heeft uitgeprobeerd, maar dat werkte niet voor haar. Jetske heeft dan ineens een enorme eetbui en eet dan alles wat los en vast zit. Voor haar werkt het beter om regelmatig te eten, zonder dat ze echt honger heeft, maar gewoon wanneer ze trek heeft.

Voedselintolerantie:

Daarnaast heeft Mariëlle een voedselintolerantietest gedaan om te kijken waar ze niet goed tegen kan. Hoe dit in zijn werk ging, heeft ze uitgebreid in deze blog beschreven.  Check deze zeker als je daar meer over wilt weten. Tot slot heeft ze ook nog een eigen YouTube-kanaal waar ze video’s maakt over minimalisme en veganisme.

Het eetdagboek van The Green Guide interessant? Bekijk zeker eens haar YouTube-kanaal!

Tags:

Deze vegan fitgirl is opzoek naar de fitste versie van zichzelf en neemt jou daarin mee. Ze ruilt graag van eetdagboek met andere vegans en ontdekt toffe duurzame en vegan hotspots. Dit alles met een goeie dosis zelfspot. Meer blogs lezen…

Jetske

Blogger