Het eetdagboek van Saonah (een vegan meisje)

In deze nieuwe video gaat Jetske eten als Saonah, op Instagram beter bekend als “Een vegan meisje”. Zij is de bedenker van het DutchVegan magazine.

DutchVegan magazine

Saonah maakte voor haar afstuderen een tijdschrift over veganisme. Dit vond ze zo leuk om te doen, dat ze besloot het professioneler aan te pakken. Het tijdschrift is nu online te kopen en zowel in print als online verkrijgbaar. Ben je na het zien van deze video ook zo benieuwd naar het tijdschrift, volg Saonah en DutchVegan magazine dan op instagram, maar neem ook zeker een kijkje op de website van Saonah.

Het eetdagboek van Saonah

Jetske mocht een dag eten als Saonah en ze had er vanaf het begin alweer een duidelijke mening over…. Ze vond het zoals altijd weer eens weinig. Maar Jetske vond het vooral heel inspirerend en lekker klinken. Ze had dan ook zeker zin om dit eens te proberen. Helaas heeft Jetske zich niet helemaal aan het eetdagboek gehouden. Dit kwam vooral door de iets te lekkere zak chips die op het eind zat. En ja als je al trek hebt en je mag maar twee handjes, dan is de verleiding een stuk groter om net iets meer te nemen (zeker omdat de zak niet zo groot was).

Jetske heeft in ieder geval heel veel genoten van dit eetdagboekje en is heel benieuwd of jij er ook inspiratie uit kunt halen. Inmiddels heeft Jetske al een heleboel eetdagboekjes gedaan. Ben je benieuwd hoe andere haar zijn bevallen? Kijk dan zeker even hier.

Bekijk deze video op YouTube.

Tags:

Deze vegan fitgirl is opzoek naar de fitste versie van zichzelf en neemt jou daarin mee. Ze ruilt graag van eetdagboek met andere vegans en ontdekt toffe duurzame en vegan hotspots. Dit alles met een goeie dosis zelfspot. Meer blogs lezen…

Jetske

Blogger